Dragutesti.

Comuna Dragutesti - Gorj isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Comuna Dragutesti - Gorj isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!
Comuna Dragutesti - Gorj isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Dragutesti - Gorj. Acum este randul tau sa decizi ce apare pe el. Oricine poate deveni Administrator al acestor pagini.

Trebuie doar sa ai acces la Internet, un pic de timp liber, sa fii prieten cu limba romana si sa iubesti locul in care traiesti. Restul te invatam noi.

Pentru ca primim in fiecare zi multe vesti de la oamenii din comuna Dragutesti - Gorj, unele mai interesante si mai importante decat altele, avem nevoie de cineva care sa le vada primul, inainte de a le vedea intreaga comunitate.

Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei Dragutesti - Gorj, cu care se va mandri intreaga localitate, drept pentru care trebuie sa fie cat mai bine intretinuta.

Administratorul valideaza articolele care apar, anunturile, evenimentele, materialele video sau fotografiile. Administratorul modereaza si discutiile de pe siteul comunei Dragutesti, in scopul pastrarii unui mediu de dezbatere civilizat.

Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Dragutesti - Gorj, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre DragutestiPagina in care spui si gasesti totul despre Dragutesti

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Dragutesti - Gorj!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Dragutesti - Gorj!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Dragutesti - GorjIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Dragutesti - Gorj

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Dragutesti - Gorj isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Dragutesti - Gorj isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Dragutesti - Gorj. Acum este randul tau sa decizi... citeste mai mult

toate stirile
DragutestiIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Dragutesti

Trimite pe mail acum!
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Viorel tu ai fost ra

Viorel tu ai fost rautacios ca in multe dtieeagli plecai singur. Ne lasai sa plangem prin redactie ca tu-ti faceai singur fotografiile . Nu uit ca am fost cu tine la Costesti si la Sinaia Si crede-ma ca-mi aduc aminte cu drag de fiecare delegatie imi pare rau ca nu pot sa stau sa scriu despre fiecare din voi in parte, pentru ca am amintiri frumoase cu toti.Nu stiu daca in presa din Romania voi mai lucra pentru ca pentru o perioada inca nedeterminata ma voi muta la Budapesta. Pe 15 ianuarie parasesc tarisoara mea draga dar nu se stie niciodata cum drumul meu ma va aduce inapoi, si sper ca daca o va face sa fie alaturi de voi sau macar de unii din voi.