Ionesti-Gorj.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Ionesti - Gorj!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Ionesti - Gorj!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Ionesti - Gorj!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Ionesti - Gorj.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Ionesti, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Ionesti judetul Gorj, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Ionesti? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Ionesti!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Ionesti - Gorj? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Ionesti.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Ionesti! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Ionesti - Gorj si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Ionesti - Gorj, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre IonestiPagina in care spui si gasesti totul despre Ionesti

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Ionesti - Gorj!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Ionesti - Gorj!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Ionesti - GorjIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Ionesti - Gorj

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Ionesti - Gorj isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Ionesti - Gorj isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Ionesti - Gorj. Acum este randul tau sa decizi ce... citeste mai mult

toate stirile
IonestiIntra acum!

Poze din Ionesti

Trimite pe mail acum!
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

jwUSZlDU

I'm not quite sure how to say this; you made it etxremley easy for me!

 

 

xuPiBfcBrEI

yfOZqn uqwfyxzzcynr

 

 

Bunul mers al aplicarii legii fondului funciar.

Ma numesc Iorga Teodor nascut in aceasta comuna ,sant unul din mostenitorii defunctilor Olimpia si Nicolae Iorga.Ma declar total nemultumit de aplicarea legii 18/1991 de stabilire si punere in posesie conform prevederilor art.8 din legea mai sus mentionata si ca urmare a solicitarii cu cererea nr.124/1991, depusa in termen legal. In perioada ce sa scurs dela intrarea in vigoare si aplicarea legii fondului funciar, am fost plimbati si mintiti in mod excrecabil de conducerile ce sau perindat la aceasta primarie, fara a ni se stabili nici pana la aceasta data dreptul de propietate asupra terenurilor solicitate in cererea sus mentionata. Parerea mea este ca in conducerea acestei primarii exista o persoana, care in mod voit tergiverseaza acest lucru, probabil la mijloc fiind anumite interese pe care nu le cunosc si nu le inteleg. In aceasta lunga perioada ,au fost nenumarate solicitari scrise si verbale, ultima fiind in primavara anului 2012, cand primarul Tataru Marian si inginera Matiesecu au promis ca ni se va elibera macar o adeverinta de punere in posesie, de titlul de propietate nefiind vorba, dar ca si in ceilalti ani, vorbe goale. In aceasta situatie, ma vad nevoit sa ma adresez organelor superioare competente, solicitand totodata si o ancheta in acest sens, iar in situatia in care niici asa nu se rezolva, ma vad obligat sa caut rezolvarea in justitie.