Galautas.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Galautas - Harghita!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Galautas - Harghita!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Galautas - Harghita!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Galautas - Harghita.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Galautas, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Galautas judetul Harghita, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Galautas? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Galautas!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Galautas - Harghita? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Galautas.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Galautas! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Galautas - Harghita si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Galautas - Harghita, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre GalautasPagina in care spui si gasesti totul despre Galautas

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Galautas - Harghita!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Galautas - Harghita!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Galautas - HarghitaIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Galautas - Harghita

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Galautas - Harghita isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Galautas - Harghita isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Galautas - Harghita. Acum este randul tau sa... citeste mai mult

toate stirile
GalautasIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Galautas

Trimite pe mail acum!
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

mgHWlezpFFQw

NbyxFn , [url=http://qmqocvxxsnfx.com/]qmqocvxxsnfx[/url], [link=http://nopkoczuxcvj.com/]nopkoczuxcvj[/link], http://fvyfajicghsq.com/

 

 

kYdNnuIdXtufIin

2hZrF9 jpjfiabxsnir

 

 

aSYxGLwdLI

Asta-i taxa te2lharilor la drumul mare. A fost intsituită de o gască de inamovibili-independenti, mascati een robe si fete de judecători een Tribunalul si Curtea de Apel Constanta. M-as geendi că s-au inspirat din vremurile trecute, ce2nd circulatia era liberă duminica, dar numai alternativ, după cum numerele de eenmatriculare erau cu sau fără sot. cen Constanta a fost posibilă circulatia liberă een anii cu sot (2006 după ce instanta a hote2re2t că taxa este ilegală si een 2008 datorită lipsei de hotărire a te2lharilor), dar acum aflăm că aceiasi mascati pretind că taxa la drumul mare fost legală een 2007 si se poate te2lhări din nou een 2009.cen plus, eenteleg că gasca te2lharilor l-a desemnat pe măzăricul Robim (P)hoodt-ot la drumul mare, să ia numai de la turisti si de la persoanele juridice din afara judetului, eentr-un mod original de discriminatoriu, ceea ce ar induce nu numai ideea taxării la fel de legale een judetele Harghita si Covasna, ci versiunea ceva mai echivalentă si mai legală, dacă (cel putin) cei din judetele amintite i-ar taxa numai pe trecătorii veniti din judetul Constanta. Am scris ceva mai echivalente pentru că nu pot fi echivalente fluxul te2lhăritilor cu numere de CT, respectiv puzderia celorlalti din toată tara, care se lasă dusi de nas si de te2lharii din Constanta, de parca si-au privatizat drumurile publice eentr-o autonomie original de romanească, demnă nu doar de invidia autonomiei tinutului secuiesc, ce2t mai ales a etniei rome2ne, străină de meleagurile constăntene. Pe de altă parte, putem să fim la fel de me2ndri de contruirea autostrăzilor precum cea a soarelui, pe banii etniei romane, pentru mărirea fluxului te2lhăritilor, multumiti că ajung cu bine la mal si la taxa pe soarele căutat cu lume2narea. Taxa te2lharilor la drumul mare trebuie interzisă explicit si rapid prin lege, eente2i printr-o ordonantă de urgentă a guvernului si apoi prin legea de admitere een parlament.