Lupeni-Harghita.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Lupeni - Harghita!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Lupeni - Harghita!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Lupeni - Harghita!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Lupeni - Harghita.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Lupeni, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Lupeni judetul Harghita, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Lupeni? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Lupeni!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Lupeni - Harghita? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Lupeni.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Lupeni! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Lupeni - Harghita si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Lupeni - Harghita, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre LupeniPagina in care spui si gasesti totul despre Lupeni

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Lupeni - Harghita!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Lupeni - Harghita!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Lupeni - HarghitaIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Lupeni - Harghita

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Lupeni - Harghita isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Lupeni - Harghita isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Lupeni - Harghita. Acum este randul tau sa decizi... citeste mai mult

toate stirile
LupeniIntra acum!

Poze din Lupeni

Trimite pe mail acum!
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

In atentia celor care mai au suflet pe lumea asta!

Pe partia Constantinescu, in statiunea Straja, in bazinul care asigura zapada pentru tunurile de zapada, sunt, de cel putin o saptamana, trei caini. Sunt lasati sa moara de autoritatile locale, dar si de cei care beneficiaza de acest bazin. Acestia, din nepasare, si pentru ca nu este un caz de urgenta, nu intervin.
Acest bazin a fost facut cu o pricepere tipic mioritica. Ca masura de siguranta nu s-a pus decat un gard, la o jumatate de metru de pamant, care s-a rupt intre timp, iar trepte de coborat in bazin, pentru cazuri de acest gen, nici nu poate fi vorba. In concluzie, o lucrare facuta cu picioarele, potential periculoasa si pentru oameni. Ma intreb daca ar fi fost un copil, in locul cainilor, autoritatile ar fi fost mai receptive la aceasta situatie? Ma indoiesc!

 

HLiajbdKvjiwisNl

F0dLB0 mizbhhgydmww

 

WxMbbPox

DDKQmH kzhcrcrtnzlp

 

EFONYnowgzBexOnx

Intrebarea e buna, dar si mai buna era alta. De ce exista legal potibilitasea de a taxa local ceva ce este deja taxat la nivel national? Este ca si cum Mazare ar putea maine sa taxeze si tranzitul pe calea ferata din judet, sau sa taie bilete locale pe tren, chiar daca tu ai platit la CFR. Ai intrat in Constanta, platesti. Cei din Harghita si Covasna nu au nici o vina. Sunt roman si am prieteni unguri (din RO) - majoritatea sunt oameni de o calitate rar intalnita. Ce se intampla acolo si reactiile noastre fata de ce se intampla sunt doar urmare a nationalismului extrem al UDMR.