Fantanele-Arad.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Fantanele - Arad!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Fantanele - Arad!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Fantanele - Arad!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Fantanele - Arad.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Fantanele, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Fantanele judetul Arad, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Fantanele? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Fantanele!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Fantanele - Arad? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Fantanele.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Fantanele! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Fantanele - Arad si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Fantanele - Arad, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre FantanelePagina in care spui si gasesti totul despre Fantanele

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Salutari

La multi ani tuturor locuitorilor com. Fantanele. citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Fantanele - Arad!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Fantanele - Arad!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Fantanele - AradIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Fantanele - Arad

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

toate stirile
FantaneleIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Fantanele

Trimite pe mail acum!
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

zNdvLRVrFags

bhKcBi rmdiwlmbmegn

 

 

qdzKOzUmwShRNG

CiG3Gj , [url=http://ffzycrxkfkwr.com/]ffzycrxkfkwr[/url], [link=http://bekwpfxdljao.com/]bekwpfxdljao[/link], http://pnpxtqjutydv.com/

 

 

BLvkdzrpwANnzlfzsM

Hello Han, thanks for coniitbutrng. I am really amazed today about how lively & creative biker's culture worldwide has become during the last five years or so. For us it is part of a broader movement that we call Urban nomads Go Mass'. More people than ever before move trough the city in quick and efficient ways. That means they aspire less an heavy and inflexible status car and more, well: a creative vehicle. Your extraordinary bike is one example of this trend. For me it is less a gadget' it is,of course, but we are simply not primarily interested in gadgets. For me it is one more indication of the lively & creative boom in Urban Nomad's bikers culture. Thanks.

 

 

dabija a comentat:

dabija a comentat: Imi cer scuze dar tribuea sa adaug in postul meu si cateva intrebari.Poate unele sunt stupide dar sunt sigur ca nu numai eu as vrea sa stiu raspunsurile:1.Ce masina conduce reprezentantul statului(scoli) care a semnat contractul pentru aceste minunate tablete? 2.Cat a costat dulapul(sa-i zic rastel?) special pentru tablete?3.Cat timp trebuie sa petreaca(piarda) un profesor pentru a introduce datele in minunata tableta? 4.Desi stau tot timpul la incarcat ce se intampla daca exact cand Gigel trebuie sa ia nota 4 se consuma bateria la tableta si se opreste?5.Daca prin absurd (ca banuiesc ca sunt indestructibile) cineva sparge dulapul si fura toate tabletele exista vreo solutie de backup a datelor sau elevii trebuie sa repete anul? 6.Nu era mai simplu sa angajeze niste oameni cu puteri paranormale care sa trasmita prin telepatie parintilor notele si absentele? (si pentru acesti oameni facea statul niste cursuri cu fonduri de la uniunea europeana) 7.Ce masina conduce seful celui care a semnat contractul cu tabletele? 8. Am o problema(fixatie) cu masinile oamenilor? 0 0