Ghioroc.

Comuna Ghioroc - Arad isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Comuna Ghioroc - Arad isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!
Comuna Ghioroc - Arad isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Ghioroc - Arad. Acum este randul tau sa decizi ce apare pe el. Oricine poate deveni Administrator al acestor pagini.

Trebuie doar sa ai acces la Internet, un pic de timp liber, sa fii prieten cu limba romana si sa iubesti locul in care traiesti. Restul te invatam noi.

Pentru ca primim in fiecare zi multe vesti de la oamenii din comuna Ghioroc - Arad, unele mai interesante si mai importante decat altele, avem nevoie de cineva care sa le vada primul, inainte de a le vedea intreaga comunitate.

Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei Ghioroc - Arad, cu care se va mandri intreaga localitate, drept pentru care trebuie sa fie cat mai bine intretinuta.

Administratorul valideaza articolele care apar, anunturile, evenimentele, materialele video sau fotografiile. Administratorul modereaza si discutiile de pe siteul comunei Ghioroc, in scopul pastrarii unui mediu de dezbatere civilizat.

Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Ghioroc - Arad, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
"Sageata verde" in istoria Ghiorocului"Sageata verde" in istoria Ghiorocului

"Sageata verde" este martorul ca tara noastra iubita a decazut in ultimul secol, ca podgoria... citeste mai mult

Pagina in care spui si gasesti totul despre GhiorocPagina in care spui si gasesti totul despre Ghioroc

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Ghioroc - Arad!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Ghioroc - Arad!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Ghioroc - AradIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Ghioroc - Arad

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

toate stirile
GhiorocIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Ghioroc

Trimite pe mail acum!
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

bgBzwPri

9nQOd3 zjwidowttlss

 

 

twlCzjltEHNMT

Foarte interesanta sgutseia Dvs. pentru corectarea fisierului din programul Calibre,pentru a se obtine un text corect /cu diacritice adecvate/in limba romana.In incercarile mele de a lucra cu programul respectiv,nemodificat in sensul sugerat,am obtinut la un moment dat semnele dranjante in masura mai mica dar acum la toate literele romanesti tipice imi umple textul cu ? .Am incercat la programul meu /Vista/sa va urmez sfatul dar textul aparut este codat.Deci nu am facut nimic.Daca intr-o faza reusisem sa mai reduc din semnele aiurite aparute la conversia textelor PDF in Ebook,acum sunt complet dezamagit.Indraznesc prea mult daca este posibil sidaca softul permite sa-mi trmiteti fisierul deja modificat sau sa-mi dati un sfat cum sa rezolv problema.Va multumesc anticipat.