Dobra-Hunedoara.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Dobra - Hunedoara!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Dobra - Hunedoara!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Dobra - Hunedoara!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Dobra - Hunedoara.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Dobra, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Dobra judetul Hunedoara, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Dobra? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Dobra!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Dobra - Hunedoara? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Dobra.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Dobra! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Dobra - Hunedoara si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Dobra - Hunedoara, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre DobraPagina in care spui si gasesti totul despre Dobra

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Dobra - Hunedoara!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Dobra - Hunedoara!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Dobra - HunedoaraIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Dobra - Hunedoara

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Dobra - Hunedoara isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Dobra - Hunedoara isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Dobra - Hunedoara. Acum este randul tau sa decizi... citeste mai mult

toate stirile
DobraIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Dobra

Trimite pe mail acum!
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

vhINxjDwGYh

LmN2SU , [url=http://ukumpzpzkvtt.com/]ukumpzpzkvtt[/url], [link=http://vwllsexdsygy.com/]vwllsexdsygy[/link], http://wrlsbafchxfo.com/

 

grFWLRvrLS

DLM5JR eedankeqiwec

 

mrsclqZWB

Fiindcă a rămas baltă toată investigatia, ma bag si eu cu ce2teva idei. Am ineltes dintr-un articol din Evz că tatăl Monicăi Ridzi a infintat după 1989 o firmă, EURO-RIVA SERV, unde a lucrat si fiica. Exprimarea asta - "după 1989" - nu pare potrivită unui perioade dupa 10 ani, eence2t să corespundă anului 1999. Mai degrabă as crede că firma exista si eenainte de 1995. Pot exista si alte explicatii ale aparitiei numărului de eenreg. camera de comert din 1999. Poate transformarea firmei initiale een SRL din altă formă (SNC, comandită simplă) sau pur si simplu tatăl a eenchis (lichidat+radiat)firma initială, iar een 1999 a fost eenfiintată alta (de altcineva, fiica, ginere)cu acelasi nume,Euro-Riva Serv. Poate fi contabil la 18 ani, dacă a absolvit liceul economic.Chiar si absolvirea unui liceu de informatică permite activitatea een domeniul contabil. Nu mi se pare iesit din comun nici pentru un băiat să se lipească de firma tatălui, cu ate2t mai mult pentru o fiică. Asta e nimic de ex. pe le2ngă tineri avocati, procurori, judecători, cu studiile de drept terminate ca găstile pe lacul lebedelor, examinati de părinti judecători sau colegi/prieteni ai acestora, cu norme universitare, sau de formare si admitere prin alte examene trecute pentru intrare een sistemul judiciar.Nu vă sfătuiesc să ajungeti să vă judecati cu vreo parte apărată sau judecată de asemenea clanuri. Perioada 1995-1999 din CV, nici nu are cine stie ce semnificatie, nu ar justifica nici ceva important de ascuns. Mult mai een neregulă mi se pare ceva scris corect din toate punctele de vedere, dar mult mai fals, din zona parvenitismului si foloaselor necuvenite: Doctor een... nici n-are importantă. E o escrocherie, nu se poate justifica la asemenea ve2rste, orice2t de legală ar fi prezentarea si provenienta, pe banda rulantă... de hoti, da' multi.