Ribita.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Ribita - Hunedoara!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Ribita - Hunedoara!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Ribita - Hunedoara!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Ribita - Hunedoara.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Ribita, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Ribita judetul Hunedoara, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Ribita? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Ribita!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Ribita - Hunedoara? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Ribita.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Ribita! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Ribita - Hunedoara si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Ribita - Hunedoara, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre RibitaPagina in care spui si gasesti totul despre Ribita

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Ribita - Hunedoara!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Ribita - Hunedoara!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Ribita - HunedoaraIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Ribita - Hunedoara

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Ribita - Hunedoara isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Ribita - Hunedoara isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Ribita - Hunedoara. Acum este randul tau sa decizi... citeste mai mult

toate stirile
RibitaIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Ribita

Trimite pe mail acum!
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Salveaza Cheile Ribicioarei

Cheile Ribicioare, aflate pe valea cu acelasi nume, rezervatie naturala de o frumusete deosebita, aflata in pericol datorita exploatarii lemnului si a furtului de piatra alba din grohotisuri, ambele ducand la alunecari masive de teren.
Desi primarul din comuna Ribita, domnul Faur Ioan, impreuna cu alti oameni de bine lupta pentru a proteja zona, implicarea politicului in exploatarea lemnului le pune bete in roate. Astfel desi zona din care se exploateaza lemnul apartine de fondul forestier al comunei Bulzesti, transportul se face pe drumuri le asfaltate ale comunei Ribita, distrugandu-le si impiedicand controlul si accesul in rezervatia naturala Cheile Ribicioarei. Mafia politica a exploatarii lemnului impiedica dezvoltarea turistica a zoneipromovata de primaria Ribita si cetatenii acestei comune

 

Frumusete virgina murdarita.

Urmand valea Ribitei spre Cheile Uibarestiului intrii intr-un taram uitat de timp, de unde majoritatea locuitorilor s-au retras, sau au murit, ramand satul Grohotul de jos, depopulat si mort. Intrand in Cheile Uibarestiului, unde doar animalele tulbura linistea locurilor ai parte de o frumusete virgina a unor peisaje de vis. Pacat ca valea aceasta care strabate Podul natural al Grohotului, alt punct turistic de o frumusete rara, aduce cu ea mizeria din comuna Bulzesti. Cetatenii acestei comune arunca tot gunoiul in vale, estopand frumusetea atractilor turistice din zona. Cred ca domul primar al comunei Bulzesti, Stanila Dumitru, trebuie sa ia masuri imediate, pentru amendarea celor care polueaza valea si sa treaca la activitati de curatenie si ecologizare pana la limita de competenta teritoriala, adica vecinatatea cu satul Uibaresti. Incercarea promovarii turismului de catre comuna Ribita se loveste de lipsa de educatie ecologica a celor din comuna Bulzesti si a lipsei de implicare in acest domeniu