Bordusani.

Pagina in care spui si gasesti totul despre Bordusani

Pagina in care spui si gasesti totul despre Bordusani
Pagina in care spui si gasesti totul despre Bordusani

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv localitatilor din intreaga tara, unde fiecare comuna are la dispozitie un site personalizat.

Acum ai un loc numai al tau, in care poti discuta cu vecinii si prietenii tai, poti spune ce se intampla in comuna Bordusani - Ialomita, in care locuiesti tu sau familia ta.

Poti posta anunturi gratuite, special pentru cei din comuna Bordusani - Ialomita, poti anunta cele mai importante evenimente din viata ta si a comunei tale, in pagini de Internet personalizate numai pentru tine.

Aici le poti arata vecinilor si celor dragi poze si inregistrari video facute de tine, despre viata ta sau despre locul in care traiesti.

Ai chef sa te relaxezi si sa intri in competitie cu vecinii tai? In pagina comunei Bordusani vei gasi cele mai noi si mai amuzante jocuri.

Acum poti transforma pagina oferita gratuit de Ziare.com intr-o adevarata carte de vizita a comunei in care traiesti.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Bordusani - Ialomita

Poti discuta despre orice te intereseaza, poti scrie despre performantele comunei, despre evenimentele sociale si economice, despre viata oamenilor, despre bucuriile si necazurile lor.

Intra in comunitate! Afla tot ce se intampla in comuna Bordusani

Pagina se adreseaza si autoritatilor locale. Esti primar, consilier local, reprezentant al politiei locale, invatator, profesor sau preot? Scrie ceva despre comuna Bordusani, despre problemele si realizarile comunitatii.

Propune subiecte de dezbatere, implica-te si schimba ceea ce crezi ca ar trebui schimbat pentru a ajuta la dezvoltarea comunei tale.

Fa cunoscuta comuna Bordusani - Ialomita, prin intermediul Ziare.com!

•  Cum ma inregistrez?

- pentru a face parte din comunitatea comunei Bordusani, trebuie sa te inregistrezi ca fiind membru al comunei - inregistreaza-te!

Atentie: Nu poti fi membru decat al unei comune. Odata inregistrat, nu mai poti schimba apartenenta ta la o comuna. Oriunde va aparea numele tau de user, va fi insotit de mentiunea "membru al comunei ...".

•  Cum postez informatii si articole?
Pentru a posta informatii sau articole despre comuna Bordusani, trebuie doar sa introduci un text si o poza in acest formular. Articolul tau va fi semnat cu numele tau de user.

•  Cum public anunturi?
Scrie titlul, textul anuntului, dar si datele tale de contact in acest formular. Odata postat, textul anuntului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum adaug un eveniment?
Pentru a posta un eveniment important pentru tine sau pentru comuna Bordusani - Ialomita, trebuie sa introduci titlul si textul evenimentului, data de incepere si durata acestuia in acest formular. Odata postat, textul evenimentului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum incarc foto sau video?
Daca vrei sa postezi poze sau inregistrari video in pagina comunei Bordusani, trimite-le pe adresa de mail comunamea@ziare.com. Le vom posta in cel mai scurt timp. In curand, vei putea sa incarci singur poze si video in pagina comunei tale.

•  Cum administrez pagina comunei mele?
Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei sale, valideaza articolele, anunturile, evenimentele, pozele si inregistrarile video care vor fi afisate. Daca vrei sa fii administrator al paginii comunei Bordusani - Ialomita, trebuie sa fii logat si sa te inregistrezi ca membru al unei comune. Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Bordusani, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre BordusaniPagina in care spui si gasesti totul despre Bordusani

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Bordusani - Ialomita!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Bordusani - Ialomita!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Bordusani - IalomitaIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Bordusani - Ialomita

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Bordusani - Ialomita isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Bordusani - Ialomita isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Bordusani - Ialomita. Acum este randul tau sa... citeste mai mult

toate stirile
BordusaniIntra acum!

Poze din Bordusani

Trimite pe mail acum!
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Bueno que reconozcan

Bueno que reconozcan a los blogs. Ya he palpado que varios medios (La W y otros) citan la información de los blogs sin citar obviamente, lo cual demuestra que ellos no hacen su trabajo y que los blogger seguro tendrán un papel significativo en la transformación de los medios de comunicación.Eso si hay que meterle etica y seriedad a los post, para que se adquiera crounbilidad.SalddosOpiiader Dañado http://orupbpb.com [url=http://tohzfwzfmfr.com]tohzfwzfmfr[/url] [link=http://mhcrth.com]mhcrth[/link]

 

…fritz…i

…fritz…if you're still following this, ex-mayor soglin did respond on 12/6/07 & again to a lesser degree on 12/7/07…he took snippets from various posts (including one of mine) & basically used them to defend his stance……what bothers me is that despite those of us who addressed soglins' irresponsible choice of words, that did not rate a response from the man wh0#&oevers#823a;&t8230;so, bottom line, no apology, which doesn't surprise me but the lack of response to the most contentious point is disturbing… http://zwehbmvmas.com [url=http://rgrnstu.com]rgrnstu[/url] [link=http://xnpyyrrarw.com]xnpyyrrarw[/link]

 

Awesome you should t

Awesome you should think of soeihtmng like that