Marculesti.

Comuna Marculesti - Ialomita isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Comuna Marculesti - Ialomita isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!
Comuna Marculesti - Ialomita isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Marculesti - Ialomita. Acum este randul tau sa decizi ce apare pe el. Oricine poate deveni Administrator al acestor pagini.

Trebuie doar sa ai acces la Internet, un pic de timp liber, sa fii prieten cu limba romana si sa iubesti locul in care traiesti. Restul te invatam noi.

Pentru ca primim in fiecare zi multe vesti de la oamenii din comuna Marculesti - Ialomita, unele mai interesante si mai importante decat altele, avem nevoie de cineva care sa le vada primul, inainte de a le vedea intreaga comunitate.

Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei Marculesti - Ialomita, cu care se va mandri intreaga localitate, drept pentru care trebuie sa fie cat mai bine intretinuta.

Administratorul valideaza articolele care apar, anunturile, evenimentele, materialele video sau fotografiile. Administratorul modereaza si discutiile de pe siteul comunei Marculesti, in scopul pastrarii unui mediu de dezbatere civilizat.

Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Marculesti - Ialomita, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre MarculestiPagina in care spui si gasesti totul despre Marculesti

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Primarul Ciriblan Gheorghe

Cercetat penal in dosarul 4789/312/2011 pentru abuz in serviciu contra intereselor publice... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Marculesti - Ialomita!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Marculesti - Ialomita!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Marculesti - IalomitaIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Marculesti - Ialomita

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

toate stirile
MarculestiIntra acum!

Poze din Marculesti

Trimite pe mail acum!
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

QjZeLdaYsu

7eknX5 zepcpwuljkgm

 

 

ypVwYYMf

Romania a fost in 1907 ultima tara erenpuaoa confruntata cu o revolta de proportii a taranimii. A fost a taranimii pentru ca in mediul urban, de bine de rau statul roman functiona ca un stat de drept. In mediul rural, revolta s-a intins in acele zone in care supravietuirea fizica taranilor a fost pusa in pericol de un "sistem ticalosit" in care forta armata a statului era pusa nemijlocit in serviciul adminstratorilor terenurilor si unde, din varii motive, aspiratiile de ridicare ale taranilor erau blocate de proprietarii locali ai tereneurilor. Intimplarea a facut ca rascoala sa aiba loc la un an dupa serbarea cu fast a 4 decenii de succese ale statului roman.Astazi, mediul rural este prins intre mizeria servitutii si nesupunerea civila de la Marginea, din pacate mult mai greu de infiripat. Mediul urban nu mai este insa o oaza de occidentalitate, oricit de caricaturala, ci o aglomerare de populatie asistata plus citiva membri ai clasei de mijloc.Niciun stat nu poate elimina pina la capat coruptia si crima organizata, astfel ca pina acum disfunctiile statului roman puteau fi relativizate. Cind insa statul isi obliga cetatenii sa recurga la improvizatii periculoase si apoi fooseste forta pentru a lovi in cei pe care fata de care nu si-a indeplinit obligatiile, pentru ca nu si-a primit "dreptul" (aferent autorizatiilor, licitatiilor etc.) el nu se mai poate deosebi de o banda de racheti care percepe o taxa de protectie pe teritoriul sau.Intrebarea este cine va constata mai intii ca imparatul este gol, ca statul roman si-a anulat ultima justificare: masa de asistati, care lipsita de pomenile care au tinut-o pina acum linistita nu va mai face fata obligatiilor, sau cei citiva reprezentanti ai clasei de mijloc, mai aproape de reactiile celor de la Marginea?Teama mi-e ca cei dintii sint mai multi si mai impulsivi. Si teama ar trebui sa le fie si celor din Parlament, si baronilor locali pe care ii reprezinta.

 

 

Primarul Ciriblan Gheorghe

Judecat in dosarul penal nr4789/312/ pentru abuz in serviciu contra intereselor publice art.248 C.p.

 

 

halal primar

in anul 2005 impreuna cu un grup de prieteni am reusit sa reinfiintez comuna Marculesti.Nu am vrut sa aspir la nici una din functi din cadrul aparatului de specialitate al primarului, dar am vegheat cit am putut de bine la modul cum s-a cheltuit banii publici. Venind la conducerea postului de primar un vacar, flamind cu buzunarele goale impreuna cu acolitii lui zicindu-si ,,Acum e de mine;.Fiind comuna nou infiintata Consiliul judetean si Guvernul Romaniei a alocat fonduri pentru anumite proiecte iar dl primar Ciriblan Gheorghe le cheltuieste dupa bunul plac chiar daca lucrarile din proiecte sunt umflate la pret,de proasta calitate si chiar neexecutate[neexecutarea lucrarii de bitumare a terenului de handbal din curtea scolii ptr cei interesati se poate vedea la fata locului] Ce stie alegatori ce face el? Vazind aceste aspecte am sesizat Parchetul pe linga Judecatoria Slobozia in luna iunie 2008 si Curtea de Conturi prin noiembrie 2008'In urma verificarilor facute de curtea de Conturi s-a intocmit un raport din care reiese o gramada de nereguli constatate de inspectorii ce au efectuat controlul'In urma anchetei ce s-a desfasurat pina in prezent acest infractor s-a ales cu un dosar penal inregistrat in instanta si trimis in judecata sub nr 4789/312/2011 pentru abuz in functie.Domnule prefect acest infractor e reprezentantul Consiliului Local Marculesti si el trebuia sa apere interesele Consiliului cum se prezinta in instanta daca se afla in litigiu cu Consiliul Local?Nu ar fi trebuit desemnata o alta persoana care sa apere interesele Consiliului Local Marculesti? La ora actuala nu se afla in conflict de interese?

 

 

icrFtnzQyI

4HMrAp , [url=http://bsvuxdczenyz.com/]bsvuxdczenyz[/url], [link=http://nhriwukynplu.com/]nhriwukynplu[/link], http://jnazacoafdtj.com/