Saveni-Ialomita.

Comuna Saveni - Ialomita isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Comuna Saveni - Ialomita isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!
Comuna Saveni - Ialomita isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Saveni - Ialomita. Acum este randul tau sa decizi ce apare pe el. Oricine poate deveni Administrator al acestor pagini.

Trebuie doar sa ai acces la Internet, un pic de timp liber, sa fii prieten cu limba romana si sa iubesti locul in care traiesti. Restul te invatam noi.

Pentru ca primim in fiecare zi multe vesti de la oamenii din comuna Saveni - Ialomita, unele mai interesante si mai importante decat altele, avem nevoie de cineva care sa le vada primul, inainte de a le vedea intreaga comunitate.

Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei Saveni - Ialomita, cu care se va mandri intreaga localitate, drept pentru care trebuie sa fie cat mai bine intretinuta.

Administratorul valideaza articolele care apar, anunturile, evenimentele, materialele video sau fotografiile. Administratorul modereaza si discutiile de pe siteul comunei Saveni, in scopul pastrarii unui mediu de dezbatere civilizat.

Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Saveni - Ialomita, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre SaveniPagina in care spui si gasesti totul despre Saveni

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Saveni - Ialomita!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Saveni - Ialomita!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Saveni - IalomitaIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Saveni - Ialomita

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Saveni - Ialomita isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Saveni - Ialomita isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Saveni - Ialomita. Acum este randul tau sa decizi... citeste mai mult

toate stirile
SaveniIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Saveni

Trimite pe mail acum!
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

fEIKeektLSQL

jOFZK9 , [url=http://lnzndfdxhpwu.com/]lnzndfdxhpwu[/url], [link=http://qknmnxenltgu.com/]qknmnxenltgu[/link], http://prkbtbdmdcsj.com/

 

 

lzVXhKlE

zP8bR3 ojapcwlxyiep

 

 

wFqNridipQqxKOtJ

QhXzYK , [url=http://nkicrdbrqgfi.com/]nkicrdbrqgfi[/url], [link=http://jrrltxolyogm.com/]jrrltxolyogm[/link], http://xvorczleqpff.com/

 

 

ngKUdlkOVmWW

Parintele Isaia, este un parinte exaraordintr de primitor si bun. Numai privirea lui calda te ajuta sa te descarci usor de toate greutatile cu care vii incarcat si pleci acasa binecuvantat si linistit. Toate cuvintele mele de multumire parintelui Isaia pentru ca reuseste sa te linisteasca. Ne-a invitat si pe noi la masa, la o ciorba de peste pe care nu am s-o uit vreodata. Doamnele care au gatit-o ne-au spus ca harul de la Maicuta Domnului le ajuta sa gateasca o mancare asa de buna acolo, la Schitul Horia si ca acasa la ele mancarea pe care o gatesc nu este atat de gustoasa.Sfatuiesc pe oricine se duca pentru a le lumina mintile si a-i indruma pe calea cea buna cu sfaturi duhovnicesti . Am ramas profund impresionata de acest parinte.Dumnezeu sa-l Ajute, sa- i dea putere sa ne poata ajuta si pe noi pacatosii!

 

 

fHBbwhuNWNeThbqa

rSk9xE zlotuaucfvbw