Deleni.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Deleni - Iasi!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Deleni - Iasi!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Deleni - Iasi!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Deleni - Iasi.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Deleni, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Deleni judetul Iasi, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Deleni? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Deleni!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Deleni - Iasi? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Deleni.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Deleni! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Deleni - Iasi si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Deleni - Iasi, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre DeleniPagina in care spui si gasesti totul despre Deleni

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Durerile Savetei lui Grancea

Era o zi de tomana, mama spune ca era frumos, soarele stralucea pe cer de dimineata , in jurul... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Deleni - Iasi!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Deleni - Iasi!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Deleni - IasiIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Deleni - Iasi

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

toate stirile
DeleniIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Deleni

Trimite pe mail acum!
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

paZUWcXolyj

Foarte interesant blgoul/site-ul? Chiar lipsea cineva care sa se ocupe de nisa asta. Cateva sugestii totusi, de care sper ca veti tine cont: impartiti posturile in categorii, macar doua (fete si baieti sau fete-vara, fete-iarna, baieti-vara ). Scrieti cate ceva despre fiecare tinuta, de bine, de rau, critici, sugestii, ce-ar fi trebuit, ce n-ar fi trebuit, ce e in plus, ce lipseste.

 

 

KggoJoCU

neow8E jospsqaixfdc