Draguseni-Iasi.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Draguseni - Iasi!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Draguseni - Iasi!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Draguseni - Iasi!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Draguseni - Iasi.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Draguseni, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Draguseni judetul Iasi, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Draguseni? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Draguseni!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Draguseni - Iasi? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Draguseni.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Draguseni! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Draguseni - Iasi si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Draguseni - Iasi, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre DraguseniPagina in care spui si gasesti totul despre Draguseni

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Draguseni - Iasi!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Draguseni - Iasi!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Draguseni - IasiIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Draguseni - Iasi

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Draguseni - Iasi isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Draguseni - Iasi isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Draguseni - Iasi. Acum este randul tau sa decizi... citeste mai mult

toate stirile
DraguseniIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Draguseni

Trimite pe mail acum!
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

cristian

vreau sa stiu si eu cam pe cand un cadastru , pentru alte lucruri se gasesc bani dar pt lucruri importante nu .....

 

 

Asa se fac drumurile in Draguseni iasi

Buna seara tuturor dragi cititori problema mea a aparut acum 6 luni cand in comuna draguseni iasi sau inceput lucrarile de refacerea partii carosabie sau mai pe scurt a drumurilor locale nimic rau pana acum dar domnii responsabili cu aceste lucrari si administratia locala isi bat joc de cetateni acestei comuni domniile lor fac drumurile dupa bunul plac nu respecta nici o norma in vigoare in loc sa sape pentru a se face un terasament stabil acestor drumuri respectivi domni tot adauga balast si tot felul de mizerii de au urcat nivelul drumurilor cu cel putin 45 60 centrimetri de la nivelul initial ori asaceva nu este posibil este inadmisibil nu se mai poate isi din curte iti trbuie tractor nici vorba sa iesi cu masina mica parerea mea este decat sa adauge asa de mult numai in anumite parti ale localitati nu ar fi mai bine sa se refaca mai multe strazi respectand totusi normele in vigoare ,sper ca printre cititorii acestui mesaj se va afla si un jurnalist care sa poata face un reportaj un acea comuna despre aceste aspecte si multe altele ar mai fi de facut in acea comuna numai sa intrebati omenii ce locuiesc acolo este de ne acceptat asa ceva eu insumi va rog da se poate face acest reportaj despre drumurile de acolo si despre cum sunt administrati banii acelei localitati va multumesc anticipat