Popricani.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Popricani - Iasi!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Popricani - Iasi!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Popricani - Iasi!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Popricani - Iasi.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Popricani, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Popricani judetul Iasi, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Popricani? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Popricani!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Popricani - Iasi? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Popricani.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Popricani! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Popricani - Iasi si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Popricani - Iasi, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre PopricaniPagina in care spui si gasesti totul despre Popricani

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Popricani - Iasi!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Popricani - Iasi!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Popricani - IasiIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Popricani - Iasi

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Popricani - Iasi isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Popricani - Iasi isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Popricani - Iasi. Acum este randul tau sa decizi... citeste mai mult

toate stirile
PopricaniIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Popricani

Trimite pe mail acum!
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

escroaca din popricani

vreau sa va spun cum boros dorina din popricani a pacalit mai multe persoane in italia ,toata lumea a respectato eau dat lucruri pe incredere ,cumpara lucruri pe datorie si pe urma platea dar asta a fost o strategie sa pacaleasca mai mult la inceput lua de sume mici si platea pe urma a lut tot mai mult si a fugit sia facut dentiera de 1200euro nu a platito, a luat haene 200euro,a luat alimente 150euro a cerut 200euro in plus de unde lucra a lasat batrana singura seara spunand ca se duce dupa pane si a fugit,eu sant romanca si ma pacalit si pe mine ,vreau doar sa stie toata lumea ca este o escroaca o hoata mincinoasa am respectato si nea pacalit pe toti va rog scrieti despre lucrul asta va pot da detalii.

 

 

acWohByTaGyALcUvcar

KBwKXI , [url=http://pupfozjjaltr.com/]pupfozjjaltr[/url], [link=http://mtazqjxeqtbk.com/]mtazqjxeqtbk[/link], http://cdqdfgwkkvyk.com/

 

 

cglSCvXAWkpkVVmj

was wondering where exlacty in their presentation did you get the idea that there are 30 free entries??All the say is that they have 30 available seats (no mention of being free, but rather how much it costs) and that they had 200 queries during the teasing???Cause if you find that information, please pass the "secret password" on, as I would be very interested to go...but 390E is a bit too much for my post-vacation budget:))

 

 

oiRjSURgeVckhU

otCWXV xmskfhwbkjkc

 

 

QSoDLqGNY

cDJgpe qeomjfbkddtg