Ciolpani.

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Ciolpani - Ilfov

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Ciolpani - Ilfov
Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Ciolpani - Ilfov

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata, reprezentata de toti oamenii ce traiesc in ea, de vietile lor si legaturile dintre ei.

Spune-ti si tu povestea! Comunica in fiecare zi cu prietenii si vecinii din comuna Ciolpani - Ilfov, cu familia si chiar cu autoritatile locale ale comunei Ciolpani - Ilfov, pe noile pagini dedicate de Ziare.com comunelor din Romania.

Orice actiune a ta ajunge imediat pe Internet, iar toate gandurile tale, pozele pe care vrei sa le arati, evenimentele pe care vrei sa le anunti vor fi vazute imediat de cei direct interesati, cei care iti sunt mereu aproape.

Inregistreaza-te! E simplu. Iti faci un cont la fel ca pe orice retea sociala, cum e Facebook si Hi5, si vei putea sa incarci pe site tot ce vrei.

Poti sa adaugi texte, ca pe orice blog, poti sa incarci fotografii si inregistrari video, iti poti planifica evenimentele si poti da anunturi gratuite de mica publicitate.

Vorbeste cu prietenii si vecinii tai din comuna Ciolpani, spune-le sa-si faca si ei conturi. Cu cat va strangeti mai multi, cu atat mai repede vor aparea si alte optiuni noi si interesante pe site.

Daca ne aratati ca va plac noile pagini ale localitatilor din Romania, vom avea grija sa nu va lipseasca nimic din ceea ce va poate oferi Internetul.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre CiolpaniPagina in care spui si gasesti totul despre Ciolpani

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Olimpia Ciolpani abordeaza startul returului de pe pozitia a saseaOlimpia Ciolpani abordeaza startul returului de pe pozitia a sasea

Echipa locala de fotbal, Olimpia Ciolpani, abordeaza prima etapa a returului Categoriei Onoare,... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Ciolpani - Ilfov!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Ciolpani - Ilfov!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Ciolpani - IlfovIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Ciolpani - Ilfov

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

toate stirile
CiolpaniIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Ciolpani

Trimite pe mail acum!
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

IwdCrHDiyJ

ytPhCX , [url=http://lmnvsixakagh.com/]lmnvsixakagh[/url], [link=http://zzydfhlvfeut.com/]zzydfhlvfeut[/link], http://ectxysrzfaik.com/

 

pJPzkIcZJa

FGeYQ7 xzedyohwebnl

 

quOuyjiEyAkv

sf3 a represse3o crtona os chouans e outros revoltosos e pseudo revoltososmatou mais de 20 mil ate9 ao Inverno de 93/94 o exe9rcito que chegou a ter mais de 40 ou 50.000 homens foi criado para limpar a regie3o o Exe9rcito revolucione1rio quando ocupou Saumur fuzilou e enforcou mais de mil e os chouans tambe9m fizeram os seus massacres ale9m disso devido e0s requisie7f5es para alimentar Paris os camponeses de outras regif5es tambe9m tiveram revoltas de menor grau o exe9rcito da vendeia ultrapassado em Le Mans e Savenay pelo exe9rcito republicano tambe9m sofreu muitas baixasresumindo o terror e o crtona-terror devem ter feito muito mais do que 100 mil defuntos em 93/94