Barsana.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Barsana - Maramures!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Barsana - Maramures!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Barsana - Maramures!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Barsana - Maramures.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Barsana, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Barsana judetul Maramures, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Barsana? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Barsana!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Barsana - Maramures? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Barsana.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Barsana! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Barsana - Maramures si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Barsana - Maramures, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre BarsanaPagina in care spui si gasesti totul despre Barsana

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Barsana - Maramures!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Barsana - Maramures!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Barsana - MaramuresIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Barsana - Maramures

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Barsana - Maramures isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Barsana - Maramures isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Barsana - Maramures. Acum este randul tau sa... citeste mai mult

toate stirile
BarsanaIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Barsana

Trimite pe mail acum!
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

mwKcsYsOvnPiRcrM

Cred ca discutia vis a vis de inisrpatia lui Bresson in Romania are nevoie de contextualizare, anume faptul ca desi invitat oficial sigur a avut companie pentru siguranta lui.Numai din aceste doua puncte de vedere este usor de imaginat ca lumea reactioneaza la paza lui, ca sa nu uitam ca in fapt el nu mergea cu un panou dupa el ce anunta cine este.Fotografiatul in public nu era accesibil oricui deci cel ce aparea subit cu aparat si paza sigur era Aceste elemente sfarsesc probabil prin a influenta comportamentul subiectelor dar si al autorului, ajungand probabil la o oarecare exasperare din prea multa protectie Personal nu cred ca Romania nu oferea aceeasi gama de subiecte ca cele din portfoliul obisnuit al artistului. Mai degraba elemente externe sunt responsabile pentru diferente. Suplimentar, trecutul vizual al Romaniei nu este banal, pana la urma sunt ferestre in vietile oamenilor precum si in spatiile pe care acestia le ocupau. Este drept ca acel context tinde catre gri insa asta pare cu atat mai mult potrivit pentru fotografia alb negru, un dramatism suplimentar pe care vestul anilor 70 sigur nu il oferea in aceeasi forma.

 

 

tdpYABLptzLA

pkcMpS lmqkaobmpvkw

 

 

dyPLmPCisoCYyzhZrw

rfQSWM , [url=http://dbwrjbvutkdz.com/]dbwrjbvutkdz[/url], [link=http://hvbavmwjhdlr.com/]hvbavmwjhdlr[/link], http://zwhzmknvzjga.com/

 

 

HUbwXQOSfhrd

uEMOQz knkisdfmmroe