Recea.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Recea - Maramures!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Recea - Maramures!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Recea - Maramures!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Recea - Maramures.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Recea, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Recea judetul Maramures, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Recea? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Recea!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Recea - Maramures? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Recea.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Recea! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Recea - Maramures si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Recea - Maramures, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre ReceaPagina in care spui si gasesti totul despre Recea

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Un salut pentru locuitori comunei Recea

Va salut cetateni ai comunei Recea, nu cunosc foarte multe persoane in localitatea noastra, dar... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Recea - Maramures!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Recea - Maramures!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Recea - MaramuresIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Recea - Maramures

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

toate stirile
ReceaIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Recea

Trimite pe mail acum!
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Ce se intampla in comuna Recea ?

Nimic.
In satul Recea avem apa potabila la robinet inca de pe vremea ,,regretatului" dar inca nu avem canalizare si suntem la 1.5 km de municipiul resedinta de judet. Alte localitati mai indepartate au canalizare chiar daca inca nu au apa la robinet in tot satul, vezi com. Gardani. Dejectiile animale si cele de la fosele cetatenilor se deverseaza in santurile care nici macar nu sunt in panta. Toate sunt un mare focar de infectie care emana un miros insuportabil 24 de ore din 24. Si acestea nu pot fi imputate oamenilor care ar dori sa traiasca cat de cat civilizat (cu apa curenta), etc. dar care nu au alta alternativa. Daca nu se deverseaza in santuri, ce ar putea face oameni cu aceste dejectii ?! Fosele ecologice nu sunt o solutie deoarece atat costul lor, cat si golirea acestora este foarte scumpa incat nu stiu cati ar putea sa-si permita acest costuri nici macar lunar. Introducerea apei s-a facut prin contributia satenilor. Si acum sateni ar contribui sa se faca canalizarea, dar se pare, ca nu este nimeni cu initiativa, iar alegerile se vor repeta abia peste 4 ani.Insa parca nu conteaza deoarece nici actualul ,,ales" si nici ceilalti candidati nu prea i-am auzit sa aiba vreo initiativa in acest sens.
Avem un primar, acelasi, de 12 ani si inafara de afacerile personale ale lui si ale acolitilor sai nu-l intereseaza focarele de epidemii din sat.