Rona-de-Jos.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Rona de Jos - Maramures!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Rona de Jos - Maramures!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Rona de Jos - Maramures!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Rona de Jos - Maramures.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Rona de Jos, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Rona de Jos judetul Maramures, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Rona de Jos? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Rona de Jos!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Rona de Jos - Maramures? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Rona de Jos.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Rona de Jos! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Rona de Jos - Maramures si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Rona de Jos - Maramures, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre Rona de JosPagina in care spui si gasesti totul despre Rona de Jos

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Rona de Jos - Maramures!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Rona de Jos - Maramures!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Rona de Jos - MaramuresIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Rona de Jos - Maramures

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Rona de Jos - Maramures isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Rona de Jos - Maramures isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Rona de Jos - Maramures. Acum este randul tau sa... citeste mai mult

toate stirile
Rona de JosIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Rona de Jos

Trimite pe mail acum!
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

It stays on for 7 ye

It stays on for 7 years.You can't remove it uelnss it is incorrect. Then you can file a dispute. Any credit repair place that tells you they can fix it is lying and will charge you money to basically do nothing. You're stuck with it for a while.You can, however, start doing things to improve your credit score.Pay all bills ON TIME. Late payments kill you.If you still have a credit card, use it fairly regularly but pay the entire amount off when the bill comes. Those regular payments will help you but you have to pay it on time.Reduce any other debt you have. If you still owe credit cards, pay more than the minimum monthly payment. If your cards are maxed out, it's hurting your score. Get them paid down to below 30% of your credit limit and don't run them up again.After a period of time of regular payments and getting your debt reduced, your score will start going back up. The foreclosure is going to stay there for a while though.