Prunisor.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Prunisor - Mehedinti!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Prunisor - Mehedinti!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Prunisor - Mehedinti!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Prunisor - Mehedinti.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Prunisor, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Prunisor judetul Mehedinti, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Prunisor? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Prunisor!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Prunisor - Mehedinti? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Prunisor.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Prunisor! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Prunisor - Mehedinti si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Prunisor - Mehedinti, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre PrunisorPagina in care spui si gasesti totul despre Prunisor

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Prunisor - Mehedinti!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Prunisor - Mehedinti!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Prunisor - MehedintiIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Prunisor - Mehedinti

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Prunisor - Mehedinti isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Prunisor - Mehedinti isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Prunisor - Mehedinti. Acum este randul tau sa... citeste mai mult

toate stirile
PrunisorIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Prunisor

Trimite pe mail acum!
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Arvatesi

Satul e complet izolat.Am incercat Sa-mi repar casa parinteasca,dar niciun sofer n-a dorit sa-mi duca materialele pana-n sat.Toate promisiunile primarului,vechi si nou ales au fost si sunt"vorbe aruncate in vant pentru prosti".Recunoswc ca nerusinarea autoritatilor locale n-are limita.RUSINE!

 

Atentionare

Sunt din Arvatesi.Datorita drumurilor foarte proaste,atat in sat ,cat si spre sat.E-pur si simplu-bataie de joc.Daca niu luati masuri in curs de doua saptamani,voi anunta toate posturle de televiziune si toata presa sa vina in sat.e-mail:titelro@yahoo.com

 

70j

Atentionez incaodata Primaria din Prunisor ca,datorita drumurilor foarte proaste.Am dorit sa-mi repar casa parinteasca din sat,dar niciun sofer dintre cei la care am apelat n-a vrut sa mearga pana-n sat.Desi,de mai multe ori am dicutat cu primarul si alti functionari nu s-a intamplat nimic.E rusinos sa nu-ti respecti promisiunile.