Prunisor.

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Prunisor - Mehedinti

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Prunisor - Mehedinti
Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Prunisor - Mehedinti

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata, reprezentata de toti oamenii ce traiesc in ea, de vietile lor si legaturile dintre ei.

Spune-ti si tu povestea! Comunica in fiecare zi cu prietenii si vecinii din comuna Prunisor - Mehedinti, cu familia si chiar cu autoritatile locale ale comunei Prunisor - Mehedinti, pe noile pagini dedicate de Ziare.com comunelor din Romania.

Orice actiune a ta ajunge imediat pe Internet, iar toate gandurile tale, pozele pe care vrei sa le arati, evenimentele pe care vrei sa le anunti vor fi vazute imediat de cei direct interesati, cei care iti sunt mereu aproape.

Inregistreaza-te! E simplu. Iti faci un cont la fel ca pe orice retea sociala, cum e Facebook si Hi5, si vei putea sa incarci pe site tot ce vrei.

Poti sa adaugi texte, ca pe orice blog, poti sa incarci fotografii si inregistrari video, iti poti planifica evenimentele si poti da anunturi gratuite de mica publicitate.

Vorbeste cu prietenii si vecinii tai din comuna Prunisor, spune-le sa-si faca si ei conturi. Cu cat va strangeti mai multi, cu atat mai repede vor aparea si alte optiuni noi si interesante pe site.

Daca ne aratati ca va plac noile pagini ale localitatilor din Romania, vom avea grija sa nu va lipseasca nimic din ceea ce va poate oferi Internetul.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre PrunisorPagina in care spui si gasesti totul despre Prunisor

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Prunisor - Mehedinti!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Prunisor - Mehedinti!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Prunisor - MehedintiIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Prunisor - Mehedinti

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Prunisor - Mehedinti isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Prunisor - Mehedinti isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Prunisor - Mehedinti. Acum este randul tau sa... citeste mai mult

toate stirile
PrunisorIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Prunisor

Trimite pe mail acum!
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

drumuri

Sunt din Arvatesti.Sat minunat altadata,dar acum e in drum spre cimitir,si asta datorita,in primul rand autoritatilor comunale.Drumurile spre sat sunt complet impracticabile si,datorita starii lor jalnice ,nuse mai poate intra in sat.Pentru numele lui Dumnezeu,reparati drumurile care merg spre sat,dar si pe cele din sat.

 

 

Arvatesti,sat distrus de autoritatile locale

Distrugerea totala a drumurilor care duc in sat si cele din sat au ca consecinta faptul ca nici arvatanii si nici fii lor nu mai pot intra in localitatea din care nu vor sa plece.Lasati politica de partid,domnilor di conducerea comunei si salvati un sat pe care l-ati condamnat devinit la distrugere.