Deda.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Deda - Mures!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Deda - Mures!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Deda - Mures!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Deda - Mures.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Deda, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Deda judetul Mures, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Deda? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Deda!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Deda - Mures? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Deda.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Deda! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Deda - Mures si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Deda - Mures, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre DedaPagina in care spui si gasesti totul despre Deda

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Deda - Mures!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Deda - Mures!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Deda - MuresIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Deda - Mures

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Deda - Mures isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Deda - Mures isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Deda - Mures. Acum este randul tau sa decizi ce... citeste mai mult

toate stirile
DedaIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

YwijVkCf

8IKEnv fquazmjntpva

 

 

deda

sunt din deda....... si va spun ca e comunitate deosebita

 

 

CFvUaLUx

sf3 a represse3o cortna os chouans e outros revoltosos e pseudo revoltososmatou mais de 20 mil ate9 ao Inverno de 93/94 o exe9rcito que chegou a ter mais de 40 ou 50.000 homens foi criado para limpar a regie3o o Exe9rcito revolucione1rio quando ocupou Saumur fuzilou e enforcou mais de mil e os chouans tambe9m fizeram os seus massacres ale9m disso devido e0s requisie7f5es para alimentar Paris os camponeses de outras regif5es tambe9m tiveram revoltas de menor grau o exe9rcito da vendeia ultrapassado em Le Mans e Savenay pelo exe9rcito republicano tambe9m sofreu muitas baixasresumindo o terror e o cortna-terror devem ter feito muito mais do que 100 mil defuntos em 93/94