Agapia.

Alegeri locale 2012

Stau si privesc si eu, la fiecare tur de alegeri, cum apar din senin tot felul de salvatori de comunitati, cum promit cate si mai cate, fara a avea o minima fundamentare. Si culmea, sunt destui cei ce si cred.

Este amuzant sa auzi ce vor face stimatii candidati daca vor fi alesi. Nu inteleg totusi, de ce o ducem tot mai rau, desi au fost la putere cam toate coloraturile politice principale, care inainte de alegeri promit cate in luna si in soare apoi...
Toata lumea crede ca la o primarie, acolo undeva, exista un sac de bani din care poate lua cine vrea , cat vrea, cu care se poate face ce vrea...
Ei stimabililor, nu este chiar asa. La o primarie de comuna de gr.II, la care cheltuielile curente de functionare anuale sunt de 6 miliarde de lei vechi, iar veniturile sunt de 4 miliarde de lei vechi,vreau si eu sa-mi explice un stimabil candidat cum poate face ce promite in gura mare pe toate strazile si apoi il votez.

Este foarte usor sa mergi la crasma (daca nu personal, trimiti viitorii consilieri) sa dai cate un pahar de ceva celor ce pierd zile intregi pe acolo si sa incepi sa critici pe contracandidatul tau, care intodeauna nu a facut nimic, daca a facut ceva nu a facut bine, nu a facut cand a trebuit si cat ar fi trebuit.
Am oprit deunazi la un astfel de stabiliment unde am fost interpelat imediat de o persoana despre cum e pulsul campaniei electorale. Am raspuns ca am incredere in actualul ales, stiind simpatia pe care respectivul o nutreste pentru un contracandidat. Raspunsul a fost ca trebuie schimbat actualul primar, ca nu a facut nimic in mandatul acesta. L-am intrebat si eu, ce nu a facut si ce trebuia sa faca respectivul primar.Raspunsul a sunat cam asa:
"nu stiu ce n-a facut, dar n-a facut nimic"

Vivat electoratule...
Continua si vei primi ce meriti.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre AgapiaPagina in care spui si gasesti totul despre Agapia

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Prezentare generala Agapia

Prin pozitia geografica si varietatea elementelor naturale, teritoriul depresiunii Ozana -... citeste mai mult

Alegeri locale 2012

Stau si privesc si eu, la fiecare tur de alegeri, cum apar din senin tot felul de salvatori de... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Agapia - Neamt!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Agapia - Neamt!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

toate stirile
AgapiaIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Agapia

Trimite pe mail acum!
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

viata de dupa alegeri

A mai trecut un tur de scrutin, electoratul a ales, regele a murit, traiasca regele...
Sa trecem la treaba. Promisiuni au fost multe, vom vedea de acum si implinirea acestora. Numai sa nu ne trezim din visul frumos..., sa vedem ca tot noi trebuie sa muncim, ca nu ne da nimeni nimic. Spun asta deoarece o sumedenie intreaga de indivizi care au sprijinit actualul ales in alegeri cred ca le-a pus D-zeu mana in cap.Intamplator acestia sunt cei care erau intr-o perpetua sarbatoare, gasindu-i la poarta sau pe terasa barului, indiferent de ora sau zi.Vor avea o crunta dezamagire atunci cand vor realiza ca nu le va tapita nimeni banca de la poarta, nu le va mai plati nimeni contul de la bar. Baieti, la munca...
Iar cetatenii ciocolatii din zona de nord a Agapiei sa se trezeasca si sa nu se mai creada castigatori.Acesti castigatori sunt altii, ei vor ramane tot ce au fost.Adica nimeni.
In ce priveste noul primar, felicitari pentru reusita, pentru modul cum a stiut sa-si mobilizeze oamenii. Asteptam multe, speram multe..., vom vedea.