Piatra-soimului.

Pagina in care spui si gasesti totul despre Piatra soimului

Pagina in care spui si gasesti totul despre Piatra soimului
Pagina in care spui si gasesti totul despre Piatra soimului

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv localitatilor din intreaga tara, unde fiecare comuna are la dispozitie un site personalizat.

Acum ai un loc numai al tau, in care poti discuta cu vecinii si prietenii tai, poti spune ce se intampla in comuna Piatra soimului - Neamt, in care locuiesti tu sau familia ta.

Poti posta anunturi gratuite, special pentru cei din comuna Piatra soimului - Neamt, poti anunta cele mai importante evenimente din viata ta si a comunei tale, in pagini de Internet personalizate numai pentru tine.

Aici le poti arata vecinilor si celor dragi poze si inregistrari video facute de tine, despre viata ta sau despre locul in care traiesti.

Ai chef sa te relaxezi si sa intri in competitie cu vecinii tai? In pagina comunei Piatra soimului vei gasi cele mai noi si mai amuzante jocuri.

Acum poti transforma pagina oferita gratuit de Ziare.com intr-o adevarata carte de vizita a comunei in care traiesti.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Piatra soimului - Neamt

Poti discuta despre orice te intereseaza, poti scrie despre performantele comunei, despre evenimentele sociale si economice, despre viata oamenilor, despre bucuriile si necazurile lor.

Intra in comunitate! Afla tot ce se intampla in comuna Piatra soimului

Pagina se adreseaza si autoritatilor locale. Esti primar, consilier local, reprezentant al politiei locale, invatator, profesor sau preot? Scrie ceva despre comuna Piatra soimului, despre problemele si realizarile comunitatii.

Propune subiecte de dezbatere, implica-te si schimba ceea ce crezi ca ar trebui schimbat pentru a ajuta la dezvoltarea comunei tale.

Fa cunoscuta comuna Piatra soimului - Neamt, prin intermediul Ziare.com!

•  Cum ma inregistrez?

- pentru a face parte din comunitatea comunei Piatra soimului, trebuie sa te inregistrezi ca fiind membru al comunei - inregistreaza-te!

Atentie: Nu poti fi membru decat al unei comune. Odata inregistrat, nu mai poti schimba apartenenta ta la o comuna. Oriunde va aparea numele tau de user, va fi insotit de mentiunea "membru al comunei ...".

•  Cum postez informatii si articole?
Pentru a posta informatii sau articole despre comuna Piatra soimului, trebuie doar sa introduci un text si o poza in acest formular. Articolul tau va fi semnat cu numele tau de user.

•  Cum public anunturi?
Scrie titlul, textul anuntului, dar si datele tale de contact in acest formular. Odata postat, textul anuntului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum adaug un eveniment?
Pentru a posta un eveniment important pentru tine sau pentru comuna Piatra soimului - Neamt, trebuie sa introduci titlul si textul evenimentului, data de incepere si durata acestuia in acest formular. Odata postat, textul evenimentului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum incarc foto sau video?
Daca vrei sa postezi poze sau inregistrari video in pagina comunei Piatra soimului, trimite-le pe adresa de mail comunamea@ziare.com. Le vom posta in cel mai scurt timp. In curand, vei putea sa incarci singur poze si video in pagina comunei tale.

•  Cum administrez pagina comunei mele?
Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei sale, valideaza articolele, anunturile, evenimentele, pozele si inregistrarile video care vor fi afisate. Daca vrei sa fii administrator al paginii comunei Piatra soimului - Neamt, trebuie sa fii logat si sa te inregistrezi ca membru al unei comune. Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Piatra soimului, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre Piatra soimuluiPagina in care spui si gasesti totul despre Piatra soimului

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Piatra soimului - Neamt!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Piatra soimului - Neamt!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Piatra soimului - NeamtIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Piatra soimului - Neamt

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Piatra soimului - Neamt isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Piatra soimului - Neamt isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Piatra soimului - Neamt. Acum este randul tau sa... citeste mai mult

toate stirile
Piatra soimuluiIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Piatra soimului

Trimite pe mail acum!
13 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Great, thanks for sharing this article post.Thanks Again. Really Cool. Bendler

Great, thanks for sharing this article post.Thanks Again. Really Cool. http://kbjify9b.tumblr.com/ - Amoe

 

 

Fantastic post.Really looking forward to read more. Will read on... Pomplun

Fantastic post.Really looking forward to read more. Will read on... http://kbjify9b.tumblr.com/ - Blackstad

 

 

Really informative forum. Schuur

Really informative forum. http://kbjify9b.tumblr.com/ - Neuweg

 

 

Im obliged for the article.Really thank you! Great. Mundy

Im obliged for the article.Really thank you! Great. http://kbjify9b.tumblr.com/ - Amy

 

 

I am so grateful for your forum.Really looking forward to read more. Much obliged. Kwaterski

I am so grateful for your forum.Really looking forward to read more. Much obliged. http://so5y80ag.tumblr.com/ - Clise

 

 

Really appreciate you sharing this post.Really looking forward to read more. Gallo

Really appreciate you sharing this post.Really looking forward to read more. http://so5y80ag.tumblr.com/ - Brandon

 

 

I loved your forum.Much thanks again. Really Cool. Mounger

I loved your forum.Much thanks again. Really Cool. http://so5y80ag.tumblr.com/ - Budd

 

 

duvPCfbLVnGTbGt

am si eu o nedumerire si nu numai eu ci..majoritatea loruotocilir din satele boboiesti si popeni ,,,,v-as ruga frumos sa imi rasp se va face ceva pentru aceste sate????de ce va intreb o sa va intrebati .am masinA implineste 1an si credeti-ma ca e varzaaa .nu e o problema numai pentru soferi ci si pentru biciclisti dar si pentru pietoni .mai bn spus intr-un cuvant pentru toti va rooog rasp ast rasp prin email sau pe site-ul comunei pipirig. va multumesc .cu respect iulian

 

 

ai dreptate! mie imi

ai dreptate! mie imi place si cel de geranium, numai ca petalele de trandafiri proaspete inca nu au inflorit in gradina, nu imi spune de trifdanirai din piata, nu imi place mirosulam sa o fac si eu cu siguranta!

 

 

ksian amat yang jadi

ksian amat yang jadi binatang peliharaannya icaa;x…npenyiksaan..khta si nagasi naga: ingat chanx.. pembalasan lebih kejam tau!!!—- nengthrees last blog post…… http://jdijlmu.com [url=http://uqcafr.com]uqcafr[/url] [link=http://oqlxwzetqpd.com]oqlxwzetqpd[/link]

 

 

yep

yep “the way we wanted it … You may find authentic Mexican food, but you might not find it in a familiar and welcoming env22onment.ir1;Wow. I mean, some bloggers get all up-in-arms about the Wanderers’ Wondrous Azian thing (which could be at least defended with a straight face), but this is just explicitly racist, and completely offensive to Mexican people and anyone else who enjoys eating in a Mexican restaurant. And even though his carnitas might be super awesome, I’m not sure I want to eat in his familiar but close-minded environment.

 

 

Först tänkte jag a

Först tänkte jag att det här fungerar ju inte,, fula sa!rk?eMen sen kvicknade hjärnan till, och kom på vad som kan vara fult,, om man vill...

 

 

Apple now has Rhapso

Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Parsqss&uo; favor. http://tguomrlfcmm.com [url=http://lswvfs.com]lswvfs[/url] [link=http://oxczzfldzy.com]oxczzfldzy[/link]