Piatra-soimului.

Comuna Piatra soimului - Neamt isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Comuna Piatra soimului - Neamt isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!
Comuna Piatra soimului - Neamt isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Piatra soimului - Neamt. Acum este randul tau sa decizi ce apare pe el. Oricine poate deveni Administrator al acestor pagini.

Trebuie doar sa ai acces la Internet, un pic de timp liber, sa fii prieten cu limba romana si sa iubesti locul in care traiesti. Restul te invatam noi.

Pentru ca primim in fiecare zi multe vesti de la oamenii din comuna Piatra soimului - Neamt, unele mai interesante si mai importante decat altele, avem nevoie de cineva care sa le vada primul, inainte de a le vedea intreaga comunitate.

Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei Piatra soimului - Neamt, cu care se va mandri intreaga localitate, drept pentru care trebuie sa fie cat mai bine intretinuta.

Administratorul valideaza articolele care apar, anunturile, evenimentele, materialele video sau fotografiile. Administratorul modereaza si discutiile de pe siteul comunei Piatra soimului, in scopul pastrarii unui mediu de dezbatere civilizat.

Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Piatra soimului - Neamt, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre Piatra soimuluiPagina in care spui si gasesti totul despre Piatra soimului

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Piatra soimului - Neamt!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Piatra soimului - Neamt!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Piatra soimului - NeamtIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Piatra soimului - Neamt

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Piatra soimului - Neamt isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Piatra soimului - Neamt isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Piatra soimului - Neamt. Acum este randul tau sa... citeste mai mult

toate stirile
Piatra soimuluiIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Piatra soimului

Trimite pe mail acum!
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

oIzyRqGuSjsbiHYY

Nu-i frumos să postăm conrtmaeii ca anonimi și de aceea ai și numele meu.Nu știu ce2ți bani ați luat, dar tocmai din cauza acestor oameni ca voi nu mai sunt văzute presa și emisiunile de televiziune foarte bine. Acum toată lumea s-a otevizat și deveniți penibili doar pentru a mai scoate ce2țiva bani de la mogulul vostru de televiziune.Ați văzut că omul poate fi ușor manipulat și i-ați indus o stare de vedetă, iar eentrebările voastre au fost puse cu "nu-i așa că" pentru a-l face să răspundă afirmativ. Sincer, moralitatea acelui om simplu este mult peste voi, mai ales că voi ați vrut să faceți puncte de rating(adică bani) pe seama unui om cu oarece probleme.Dacă cu restul ai fost ironic mă eendoiesc că vei face acest lucru și la comentariul meu, iar dacă poți răspunde n-ar fi rău să aduci și niște argumente. Da, cel cu "să arătăm lumii cine este el cu adevărat" nu ține, pentru că v-ați amuzat copios și ați eencercat să eei puneți eentrebări pentru a crea o situație penibilă și de disconfort.Nu eencerca să porți pică sau alte lucruri asemănătoare pentru că eu vreau doar să eențeleg scopul interviului, normal, dacă nu este cel care a fost sus-menționat de mine.ps: chestia cu probe eentr-un posibil proces este scrisă la mișto. Te poți interesa și de ce.