Raucesti.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Raucesti - Neamt!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Raucesti - Neamt!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Raucesti - Neamt!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Raucesti - Neamt.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Raucesti, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Raucesti judetul Neamt, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Raucesti? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Raucesti!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Raucesti - Neamt? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Raucesti.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Raucesti! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Raucesti - Neamt si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Raucesti - Neamt, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
"Natura ne aseamana, educatia ne deosebeste""Natura ne aseamana, educatia ne deosebeste"

Pe data de 20 iulie 2011, va avea loc lansarea oficiala a proiectului "Natura ne aseamana,... citeste mai mult

Pagina in care spui si gasesti totul despre RaucestiPagina in care spui si gasesti totul despre Raucesti

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Raucesti - Neamt!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Raucesti - Neamt!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Raucesti - NeamtIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Raucesti - Neamt

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

toate stirile
RaucestiIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Raucesti

Trimite pe mail acum!
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Scoala cu clasele I-VIII Nr. 1 Răucesti a lansat proiectul "Natura n

Intre 9 iunie 2011 si 9 august 2012 se derulează proiectul "Natura ne aseamănă, educatia ne deosebeste“. Proiect implementat prin Programul vizand educatia si constientizarea publicului privind protectia mediului, organizat de Scoala cu clasele I-VIII Nr. 1 Răucesti, Judetul Neamt, si sustinut de Administratia Fondului pentru Mediu.
In cadrul proiectului vor avea loc activităti ce au ca scop mentinerea si imbunătătirea calitătii mediului, in conformitate cu programele si politicile europene, activităti precum:
• Informare, publicitate, vizibilitate proiect (realizare materiale de promovare, realizarea unui website si a unui logo design al proiectului, conferintă de presa);
• "Natura – prietena mea“ (organizarea excursiei "Natura ne aseamănă, educatia ne deosebeste“);
• "Identificarea surselor de poluare“ (activitate practică);
• "Natura in pericol“ (simpozion);
• "Apa in natură – parte din viată“ (igienizarea cursului de apă al paraurilor Sărata si Brustura);
• "Invată-mă să ocrotesc natura“ (ecologizarea satelor Răucesti, Oglinzi, Ungheni, Săvesti, cat si a zonei Monument – Cetate Targu Neamt);
• "Să fim Eco!“ (confectionarea de panouri cu continut educativ privind protectia mediului);
• "Apa – izvor de sănătate“ (film documentar);
• "Evaluarea si diseminarea proiectului“ (popularizarea activitătilor desfăsurate pe parcursul derulării proiectului).
Activitătile se desfăsoară in cea mai mare parte local, pe raza comunei Răucesti, dar si la nivel national, in cazul excursiei avute in vedere in cadrul proiectului.

De asemenea anuntăm lansarea website-ului www.eco-raucesti.ro, care contine o prezentare generală a proiectului, obiective, activităti, stiri la zi despre evolutia proiectului, galerii foto, video, precum si alte informatii utile.
Designul personalizat, deosebit, creat de designerul si artistul Cătălin Popa (managing & creative director la Oringius Design), aduce un plus de prospetime site-ului, făcandu-l mai atractiv si usor de parcurs, bucurand ochiul privitorului.
Ne exprimăm speranta că cititorii nostri vor găsi utilă vizita pe www.eco-raucesti.ro.
Vă asteptăm să facem cunostintă!