Floresti-Prahova.

Comuna Floresti - Prahova isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Comuna Floresti - Prahova isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!
Comuna Floresti - Prahova isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Floresti - Prahova. Acum este randul tau sa decizi ce apare pe el. Oricine poate deveni Administrator al acestor pagini.

Trebuie doar sa ai acces la Internet, un pic de timp liber, sa fii prieten cu limba romana si sa iubesti locul in care traiesti. Restul te invatam noi.

Pentru ca primim in fiecare zi multe vesti de la oamenii din comuna Floresti - Prahova, unele mai interesante si mai importante decat altele, avem nevoie de cineva care sa le vada primul, inainte de a le vedea intreaga comunitate.

Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei Floresti - Prahova, cu care se va mandri intreaga localitate, drept pentru care trebuie sa fie cat mai bine intretinuta.

Administratorul valideaza articolele care apar, anunturile, evenimentele, materialele video sau fotografiile. Administratorul modereaza si discutiile de pe siteul comunei Floresti, in scopul pastrarii unui mediu de dezbatere civilizat.

Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Floresti - Prahova, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre FlorestiPagina in care spui si gasesti totul despre Floresti

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Arestari in com.Floresti

Ieri 21.03.2012 s-au facut arestari in comuna Floresti de catre mascati.Sper sa scapam de toti... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Floresti - Prahova!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Floresti - Prahova!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Floresti - PrahovaIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Floresti - Prahova

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

toate stirile
FlorestiIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Floresti

Trimite pe mail acum!
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

frica parintilor pentru copii e trenul

oare cei de la cfr ar trebui sa asigure protectia copiilor la trversarea cai ferate sau primaria..cei din guvern se cearta pur si simplu in casa romanilor si tot noi o sa facem curatenie tot cu bani nostri...dar nu sant capabili sa vada realitatea si nevoile oamenilor....sant atatea lucruri de care trebuie sa se ocupe de fiecare cetatean si ei alearga doar dupa putere...