Cehal.

Pagina in care spui si gasesti totul despre Cehal

Pagina in care spui si gasesti totul despre Cehal
Pagina in care spui si gasesti totul despre Cehal

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv localitatilor din intreaga tara, unde fiecare comuna are la dispozitie un site personalizat.

Acum ai un loc numai al tau, in care poti discuta cu vecinii si prietenii tai, poti spune ce se intampla in comuna Cehal - Satu Mare, in care locuiesti tu sau familia ta.

Poti posta anunturi gratuite, special pentru cei din comuna Cehal - Satu Mare, poti anunta cele mai importante evenimente din viata ta si a comunei tale, in pagini de Internet personalizate numai pentru tine.

Aici le poti arata vecinilor si celor dragi poze si inregistrari video facute de tine, despre viata ta sau despre locul in care traiesti.

Ai chef sa te relaxezi si sa intri in competitie cu vecinii tai? In pagina comunei Cehal vei gasi cele mai noi si mai amuzante jocuri.

Acum poti transforma pagina oferita gratuit de Ziare.com intr-o adevarata carte de vizita a comunei in care traiesti.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Cehal - Satu Mare

Poti discuta despre orice te intereseaza, poti scrie despre performantele comunei, despre evenimentele sociale si economice, despre viata oamenilor, despre bucuriile si necazurile lor.

Intra in comunitate! Afla tot ce se intampla in comuna Cehal

Pagina se adreseaza si autoritatilor locale. Esti primar, consilier local, reprezentant al politiei locale, invatator, profesor sau preot? Scrie ceva despre comuna Cehal, despre problemele si realizarile comunitatii.

Propune subiecte de dezbatere, implica-te si schimba ceea ce crezi ca ar trebui schimbat pentru a ajuta la dezvoltarea comunei tale.

Fa cunoscuta comuna Cehal - Satu Mare, prin intermediul Ziare.com!

•  Cum ma inregistrez?

- pentru a face parte din comunitatea comunei Cehal, trebuie sa te inregistrezi ca fiind membru al comunei - inregistreaza-te!

Atentie: Nu poti fi membru decat al unei comune. Odata inregistrat, nu mai poti schimba apartenenta ta la o comuna. Oriunde va aparea numele tau de user, va fi insotit de mentiunea "membru al comunei ...".

•  Cum postez informatii si articole?
Pentru a posta informatii sau articole despre comuna Cehal, trebuie doar sa introduci un text si o poza in acest formular. Articolul tau va fi semnat cu numele tau de user.

•  Cum public anunturi?
Scrie titlul, textul anuntului, dar si datele tale de contact in acest formular. Odata postat, textul anuntului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum adaug un eveniment?
Pentru a posta un eveniment important pentru tine sau pentru comuna Cehal - Satu Mare, trebuie sa introduci titlul si textul evenimentului, data de incepere si durata acestuia in acest formular. Odata postat, textul evenimentului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum incarc foto sau video?
Daca vrei sa postezi poze sau inregistrari video in pagina comunei Cehal, trimite-le pe adresa de mail comunamea@ziare.com. Le vom posta in cel mai scurt timp. In curand, vei putea sa incarci singur poze si video in pagina comunei tale.

•  Cum administrez pagina comunei mele?
Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei sale, valideaza articolele, anunturile, evenimentele, pozele si inregistrarile video care vor fi afisate. Daca vrei sa fii administrator al paginii comunei Cehal - Satu Mare, trebuie sa fii logat si sa te inregistrezi ca membru al unei comune. Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Cehal, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre CehalPagina in care spui si gasesti totul despre Cehal

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Cehal - Satu Mare!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Cehal - Satu Mare!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Cehal - Satu MareIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Cehal - Satu Mare

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Cehal - Satu Mare isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Cehal - Satu Mare isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Cehal - Satu Mare. Acum este randul tau sa decizi... citeste mai mult

toate stirile
CehalIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Cehal

Trimite pe mail acum!
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

viorelsfEste evident

viorelsfEste evident că SRSFF-ul este o piesă imrptoantă een SF-ul rome2nesc, un jalon deja trasat een istoria autohtonă a genului. N-ar trebui să fac eu bilantul celor trei ani pentru că nu-i cunosc eendeaproape, dar voi enumera ce2teva realizări.Părtile pozitive:cen cei trei ani, asociatia cu nume avocalic a relansat ideea de cenaclu, făce2nd din el o manifestare modernă, a editat ce2teva antologii solide si o colectie esentială de reeditare a operelor clasice rome2nesti, are o revistă virtuală care oglindeste miscarea SF internatională, dar mai ales cea din blocul estic al Europei, ceea ce mi se pare cu totul remarcabil. Concursurile lansate de asociatie sunt o altă bilă albă, generatoare de emulatii creative. Are o bună reprezentare la manifestările europene din ultimii ani. Membrii asociatiei sunt een general personalităti cunoscute din fandom, cu activitate sustinută een domeniu.Părtile negative:Părerea mea este că va fi necesară o restructurare internă a asociatiei. Văzută din exterior, pare necoagulată. Am asteptat cam o săptăme2nă pentru a vedea reactia celorlalti la acest anunt. Am constatat că niciun membru din conducere nu a făcut un bilant notabil ai acestor trei ani, că niciun membru nu a postat măcar un La Multi Ani! (nu mai vorbesc de aniversările membrilor asociatiei care par să treacă complet ignorate de ceilalti).E interesant ce spune Eugen een acest articol, e pentru prima oară ce2nd văd niste obiective clare, pentru că, dacă veti căuta la rubrica Manifest (al asociatiei), veti eente2lni doar o dulce poezie.Mi-ar fi plăcut de asemenea să fi eente2lnit măcar periodic een acestă revistă semnătura membrilor organizatiei. Unii sunt chiar foarte activi, dar een alte spatii virtuale.Nu mi le luati ca pe reprosuri, sunt doar observatii personale ce urmăresc ameliorarea activitătii SRSFF-ului. Dacă mi-ar fi fost indiferent, nu le-as fi semnalat.cenchei cu ceea ce, een opinia mea, ar fi trebuit să facă toti cei ce apreciază si urmăresc activitatea asociatiei si această revistă, să urez SRSFF un sincer La Multi Ani! , cu realizări si evenimente de exceptie, een beneficiul tuturor celor care suntem fani ai genului SF.

 

nGDfwoZxqwbrhixqXs

AclEBb , [url=http://ajojfqcdzxza.com/]ajojfqcdzxza[/url], [link=http://rwonukrksmhr.com/]rwonukrksmhr[/link], http://twlztdlkcxwg.com/

 

BvlajnYJjLVaotIpXyn

wGMSFB yfkxpjjhlkww

 

xNsiUOwTQWoGs

lVkFz1 , [url=http://xsrrkwqhytik.com/]xsrrkwqhytik[/url], [link=http://btrxqoiocgmw.com/]btrxqoiocgmw[/link], http://wfdzqwmckzfq.com/

 

HvzunBWAZM

hWperg mymismbbcpkn

 

Alessandro

" A grande luta de que a Comuna e9 um montemo continua( se bem que as suas condie7f5es sejam agora diferentes).No que se refere ao tornar conscientes as tendeancias inconscientes da Comuna ( Engels), a faltima palavra este1 longe de ter sido pronunciada.(...) Observamos na sua pre1tica a grande tentativa de destruie7e3o do poder hiere1rquico, a pre1xis inteiramente subversiva desmascarando para o destruir o mundo existente e substituindo-o por um outro, um mundo novo, tangedvel, sensedvel e transparente. Momento fanico ate9 hoje da Revolue7e3o Total ". in " La proclamation de la Commune ", Henri Lefebvre,1965. Niet