Dorolt.

Pagina in care spui si gasesti totul despre Dorolt

Pagina in care spui si gasesti totul despre Dorolt
Pagina in care spui si gasesti totul despre Dorolt

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv localitatilor din intreaga tara, unde fiecare comuna are la dispozitie un site personalizat.

Acum ai un loc numai al tau, in care poti discuta cu vecinii si prietenii tai, poti spune ce se intampla in comuna Dorolt - Satu Mare, in care locuiesti tu sau familia ta.

Poti posta anunturi gratuite, special pentru cei din comuna Dorolt - Satu Mare, poti anunta cele mai importante evenimente din viata ta si a comunei tale, in pagini de Internet personalizate numai pentru tine.

Aici le poti arata vecinilor si celor dragi poze si inregistrari video facute de tine, despre viata ta sau despre locul in care traiesti.

Ai chef sa te relaxezi si sa intri in competitie cu vecinii tai? In pagina comunei Dorolt vei gasi cele mai noi si mai amuzante jocuri.

Acum poti transforma pagina oferita gratuit de Ziare.com intr-o adevarata carte de vizita a comunei in care traiesti.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Dorolt - Satu Mare

Poti discuta despre orice te intereseaza, poti scrie despre performantele comunei, despre evenimentele sociale si economice, despre viata oamenilor, despre bucuriile si necazurile lor.

Intra in comunitate! Afla tot ce se intampla in comuna Dorolt

Pagina se adreseaza si autoritatilor locale. Esti primar, consilier local, reprezentant al politiei locale, invatator, profesor sau preot? Scrie ceva despre comuna Dorolt, despre problemele si realizarile comunitatii.

Propune subiecte de dezbatere, implica-te si schimba ceea ce crezi ca ar trebui schimbat pentru a ajuta la dezvoltarea comunei tale.

Fa cunoscuta comuna Dorolt - Satu Mare, prin intermediul Ziare.com!

•  Cum ma inregistrez?

- pentru a face parte din comunitatea comunei Dorolt, trebuie sa te inregistrezi ca fiind membru al comunei - inregistreaza-te!

Atentie: Nu poti fi membru decat al unei comune. Odata inregistrat, nu mai poti schimba apartenenta ta la o comuna. Oriunde va aparea numele tau de user, va fi insotit de mentiunea "membru al comunei ...".

•  Cum postez informatii si articole?
Pentru a posta informatii sau articole despre comuna Dorolt, trebuie doar sa introduci un text si o poza in acest formular. Articolul tau va fi semnat cu numele tau de user.

•  Cum public anunturi?
Scrie titlul, textul anuntului, dar si datele tale de contact in acest formular. Odata postat, textul anuntului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum adaug un eveniment?
Pentru a posta un eveniment important pentru tine sau pentru comuna Dorolt - Satu Mare, trebuie sa introduci titlul si textul evenimentului, data de incepere si durata acestuia in acest formular. Odata postat, textul evenimentului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum incarc foto sau video?
Daca vrei sa postezi poze sau inregistrari video in pagina comunei Dorolt, trimite-le pe adresa de mail comunamea@ziare.com. Le vom posta in cel mai scurt timp. In curand, vei putea sa incarci singur poze si video in pagina comunei tale.

•  Cum administrez pagina comunei mele?
Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei sale, valideaza articolele, anunturile, evenimentele, pozele si inregistrarile video care vor fi afisate. Daca vrei sa fii administrator al paginii comunei Dorolt - Satu Mare, trebuie sa fii logat si sa te inregistrezi ca membru al unei comune. Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Dorolt, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre DoroltPagina in care spui si gasesti totul despre Dorolt

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Dorolt - Satu Mare!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Dorolt - Satu Mare!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Dorolt - Satu MareIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Dorolt - Satu Mare

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

toate stirile
DoroltIntra acum!

Poze din Dorolt

Trimite pe mail acum!
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

stirea ta pe primul loc !

Bine ati venit pe pagina comunei Dorolt, din judetul Satu Mare gazduita de Ziare.com!
Daca ai informatii interesante despre comuna Dorolt, adauga-le in in acest formular si acestea vor fi publicate in aceasta pagina.

Daca doresti ca tu sa administrezi aceasta pagina, scrie-ne despre intentia ta aici

• Poti sa faci din aceasta pagina cartea de vizita pe Internet a comunei in care traiesti.
• Poti sa scrii despre performantele comunei, despre evenimentele sociale si economice, despre viata oamenilor de acolo, despre bucuriile si necazurile lor.
• Fa cunoscuta comuna ta prin intermediul Ziare.com!

 

 

iBhVazPa

sf3 a represse3o cotnra os chouans e outros revoltosos e pseudo revoltososmatou mais de 20 mil ate9 ao Inverno de 93/94 o exe9rcito que chegou a ter mais de 40 ou 50.000 homens foi criado para limpar a regie3o o Exe9rcito revolucione1rio quando ocupou Saumur fuzilou e enforcou mais de mil e os chouans tambe9m fizeram os seus massacres ale9m disso devido e0s requisie7f5es para alimentar Paris os camponeses de outras regif5es tambe9m tiveram revoltas de menor grau o exe9rcito da vendeia ultrapassado em Le Mans e Savenay pelo exe9rcito republicano tambe9m sofreu muitas baixasresumindo o terror e o cotnra-terror devem ter feito muito mais do que 100 mil defuntos em 93/94

 

 

SQmGbxueozaqg

kcqzZs igmdrlzzisxo

 

 

NfQFTmfhM

1ANtLw dphtajyzafts