Odoreu.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Odoreu - Satu Mare!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Odoreu - Satu Mare!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Odoreu - Satu Mare!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Odoreu - Satu Mare.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Odoreu, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Odoreu judetul Satu Mare, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Odoreu? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Odoreu!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Odoreu - Satu Mare? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Odoreu.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Odoreu! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Odoreu - Satu Mare si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Odoreu - Satu Mare, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre OdoreuPagina in care spui si gasesti totul despre Odoreu

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Odoreu - Satu Mare!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Odoreu - Satu Mare!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Odoreu - Satu MareIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Odoreu - Satu Mare

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Odoreu - Satu Mare isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Odoreu - Satu Mare isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Odoreu - Satu Mare. Acum este randul tau sa decizi... citeste mai mult

toate stirile
OdoreuIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Odoreu

Trimite pe mail acum!
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

de actualitate .....

....frumoasa actiune de curatire a lateralelor carosabilului .....dar pe cind si un trotuar sau macar o nivelare a portiunilor de linga sosea .....in Martinesti ..... beneficiem de un magazin nou ....dar sa ajungi la el trebuie sa infrunti traficul auto ...neexistind posibilitatea de a circula civilizat ..din cauza portiunilor de pe linga sosea pline de gropi si movile .....nu mai vorbim de podul de peste canal .....unde pe acel"trotuar" sunt munti de nisip si pamint ...doamna consilier nu prea vede din mindrul "jip" ..... la uzina de apa nu avem si noi o statie cu acoperis ...doar nu facem parte din comuna numai la platitul taxelor ... despre iluminatul public .... ce sa mai vorbim ....poate ne inzestreaza primaria cu lanterne ..... 1/pe cap de locuitor .... ar fi aceea ceva .... si ar mai fi multe de spus ....sa vedem se aude ceva ?..... multumesc am sa mai revin .....

 

UEnMvCCee

Here is a link where you can buy some books on older horses:I've never read any of them, so I don't if they are good or not.For an older horse the most imrtnoapt things are good quality feed, regular vertrinary care (teeth floating, etc) lot's of gentle exercise if they can handle it, and regular turnout. Good luck with your horse!