Valea-Vinului.

Pagina in care spui si gasesti totul despre Valea Vinului

Pagina in care spui si gasesti totul despre Valea Vinului
Pagina in care spui si gasesti totul despre Valea Vinului

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv localitatilor din intreaga tara, unde fiecare comuna are la dispozitie un site personalizat.

Acum ai un loc numai al tau, in care poti discuta cu vecinii si prietenii tai, poti spune ce se intampla in comuna Valea Vinului - Satu Mare, in care locuiesti tu sau familia ta.

Poti posta anunturi gratuite, special pentru cei din comuna Valea Vinului - Satu Mare, poti anunta cele mai importante evenimente din viata ta si a comunei tale, in pagini de Internet personalizate numai pentru tine.

Aici le poti arata vecinilor si celor dragi poze si inregistrari video facute de tine, despre viata ta sau despre locul in care traiesti.

Ai chef sa te relaxezi si sa intri in competitie cu vecinii tai? In pagina comunei Valea Vinului vei gasi cele mai noi si mai amuzante jocuri.

Acum poti transforma pagina oferita gratuit de Ziare.com intr-o adevarata carte de vizita a comunei in care traiesti.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Valea Vinului - Satu Mare

Poti discuta despre orice te intereseaza, poti scrie despre performantele comunei, despre evenimentele sociale si economice, despre viata oamenilor, despre bucuriile si necazurile lor.

Intra in comunitate! Afla tot ce se intampla in comuna Valea Vinului

Pagina se adreseaza si autoritatilor locale. Esti primar, consilier local, reprezentant al politiei locale, invatator, profesor sau preot? Scrie ceva despre comuna Valea Vinului, despre problemele si realizarile comunitatii.

Propune subiecte de dezbatere, implica-te si schimba ceea ce crezi ca ar trebui schimbat pentru a ajuta la dezvoltarea comunei tale.

Fa cunoscuta comuna Valea Vinului - Satu Mare, prin intermediul Ziare.com!

•  Cum ma inregistrez?

- pentru a face parte din comunitatea comunei Valea Vinului, trebuie sa te inregistrezi ca fiind membru al comunei - inregistreaza-te!

Atentie: Nu poti fi membru decat al unei comune. Odata inregistrat, nu mai poti schimba apartenenta ta la o comuna. Oriunde va aparea numele tau de user, va fi insotit de mentiunea "membru al comunei ...".

•  Cum postez informatii si articole?
Pentru a posta informatii sau articole despre comuna Valea Vinului, trebuie doar sa introduci un text si o poza in acest formular. Articolul tau va fi semnat cu numele tau de user.

•  Cum public anunturi?
Scrie titlul, textul anuntului, dar si datele tale de contact in acest formular. Odata postat, textul anuntului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum adaug un eveniment?
Pentru a posta un eveniment important pentru tine sau pentru comuna Valea Vinului - Satu Mare, trebuie sa introduci titlul si textul evenimentului, data de incepere si durata acestuia in acest formular. Odata postat, textul evenimentului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum incarc foto sau video?
Daca vrei sa postezi poze sau inregistrari video in pagina comunei Valea Vinului, trimite-le pe adresa de mail comunamea@ziare.com. Le vom posta in cel mai scurt timp. In curand, vei putea sa incarci singur poze si video in pagina comunei tale.

•  Cum administrez pagina comunei mele?
Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei sale, valideaza articolele, anunturile, evenimentele, pozele si inregistrarile video care vor fi afisate. Daca vrei sa fii administrator al paginii comunei Valea Vinului - Satu Mare, trebuie sa fii logat si sa te inregistrezi ca membru al unei comune. Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Valea Vinului, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre Valea VinuluiPagina in care spui si gasesti totul despre Valea Vinului

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Valea Vinului - Satu Mare!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Valea Vinului - Satu Mare!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Valea Vinului - Satu MareIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Valea Vinului - Satu Mare

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Valea Vinului - Satu Mare isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Valea Vinului - Satu Mare isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Valea Vinului - Satu Mare. Acum este randul tau sa... citeste mai mult

toate stirile
Valea VinuluiIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Valea Vinului

Trimite pe mail acum!
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

NtTgfWbaDKp

yQxv8b , [url=http://suhfodwviflc.com/]suhfodwviflc[/url], [link=http://smwkczlqihah.com/]smwkczlqihah[/link], http://izkfcwythdqv.com/

 

 

kglTrZqnwj

sunt de acord cu toate afirmațiile tale. Testul pitolic, a fost o figura de stil. Ceea ce cred, e sa facem vinul dupa reguli, să punem accent pe soiurile care nu se regasesc een altă parte (cum ar fi feteasca la romani, babeasca neagra etc. In afara faptului că producem o groază de vin din poamă adunată din toată țara, eel mai și numim cabernet, merlot, pinot, etc adică cu nume, een care, avem foarte puține șanse să ne ridicăm la nivelul țărilor cu tradiții een domeniu. După mine, vinurile nominlaizate, sunt nu doar bune, dar extraordinare:)@curios ok, nu pot să zic că niște minți tulbure vor lansa și această pistă. But, ei sunt pe piață de prin 2005, iar eu, een statutul despre care menționezi de mult mai puțin timp. Ar fi o ecuație pentru cei mai răi ca tine, să se geendească cum s-au descurcat acești bravi mici producători, fără kreeșa mea.Nu fac publicitate een această postare, nu eencerc să promovez pe nimeni (aș fi vrut eu să pot influența opinia publică ateet de simplu). Am zis ce geendesc despre un vin extraordinar, produs de niște oameni extraordinari, care, eeși investesc tot ce au (ateet financiar, ceet și emoțional) pentru a produce un vin, care, nici măcar nu eencearcă să-l aducă een magazine.@Al&Co brand de țară sigur.. avem nevoie de așa ceva. Sunt perfect de acord, că trebuie să promovăm cultura vinului. Cea mai ieftină vodcă trebuie să fie mai scumpă deceet cel mai ieftin vin.Piata Rusiei este foarte importantă, fără dubii. Trebuie să ne folosim de moment, or ea mai acceptă inclusiv vin de al nostru nu de cea mai bună calitate. Aceasta eensă nu va dura veșnic.. Urmează een acest răgaz, să trecem de la cantitate, la un vin de calitate. Nu am nici un dubiu că avem minți și paomă pentru aceasta!

 

 

GJLlBfuTN

8OvkD1 zrbkpsxsrxqo

 

 

wBMerIdDCD

GqLteA , [url=http://obabrvmazfrx.com/]obabrvmazfrx[/url], [link=http://pfumqbhpeqnn.com/]pfumqbhpeqnn[/link], http://fekrzycevhxa.com/

 

 

XbbBUvxLpiqaIMpP

tzupQP kuzvefdwezkh