Izvoru.

Comuna Izvoru - Arges isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Comuna Izvoru - Arges isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!
Comuna Izvoru - Arges isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Izvoru - Arges. Acum este randul tau sa decizi ce apare pe el. Oricine poate deveni Administrator al acestor pagini.

Trebuie doar sa ai acces la Internet, un pic de timp liber, sa fii prieten cu limba romana si sa iubesti locul in care traiesti. Restul te invatam noi.

Pentru ca primim in fiecare zi multe vesti de la oamenii din comuna Izvoru - Arges, unele mai interesante si mai importante decat altele, avem nevoie de cineva care sa le vada primul, inainte de a le vedea intreaga comunitate.

Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei Izvoru - Arges, cu care se va mandri intreaga localitate, drept pentru care trebuie sa fie cat mai bine intretinuta.

Administratorul valideaza articolele care apar, anunturile, evenimentele, materialele video sau fotografiile. Administratorul modereaza si discutiile de pe siteul comunei Izvoru, in scopul pastrarii unui mediu de dezbatere civilizat.

Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Izvoru - Arges, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre IzvoruPagina in care spui si gasesti totul despre Izvoru

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Izvoru - Arges!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Izvoru - Arges!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Izvoru - ArgesIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Izvoru - Arges

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Izvoru - Arges isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Izvoru - Arges isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Izvoru - Arges. Acum este randul tau sa decizi ce... citeste mai mult

toate stirile
IzvoruIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Izvoru

Trimite pe mail acum!
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

roroxEgIotl

Si eu ascult muzcia rock, in special gothic. Deseori cand merg pe strada, ma confrunt cu injurii de genu: EMO , satanisto , moartea si tot asa .la scoala unii profesori s-au mai obisnuit cu mine dar colegele nu prea ma inteleg, probabil din cauza preferintelor mele oculte si psihologice. Ca adepta a rock-ului, fie goth, punk etc, ma imbrac si ma machiez conform stilului. Din cauza schimbarii de atitudine foarte lenta a societatii in care traim, noi suntem pt ei emo , ei nu stiu si de celelalte culturi si subculturi, ca pana la urma acestea sunt stiluri de viata si nu doar vestimentatie, ei nu stiu ca sufletul persoanei respective se masoara dincolo de aparente. La urma urmei suntem cu totii oameni si nu cred ca avem dreptul sa fim discriminati in halu' asta. Se pare ca societatea noastra, ca deh! hai sa recunoastem, traim in Romania frate, e o societate plina de inculti, inapti si incapabili sa recunoasca ca le e frica si de propria umbra. E o societate in care se refuza dreptul la libera exprimare si totusi e democratie.Nu cer sa se schimbe brusc situatia, ci macar sa mai aplanam conflictele existente pt a putea convietui ca niste oameni, dar se pare ca uneori suntem tratati mai rau ca niste animale.Ia sa vedem, ce-or sa ne faca? ne vor omori pana la ultimul? Nu cred. Ceva se poate face dar trebuie sa ne unim. Numai asa ne putem impune punctul de vedere.