Leresti.

Pagina in care spui si gasesti totul despre Leresti

Pagina in care spui si gasesti totul despre Leresti
Pagina in care spui si gasesti totul despre Leresti

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv localitatilor din intreaga tara, unde fiecare comuna are la dispozitie un site personalizat.

Acum ai un loc numai al tau, in care poti discuta cu vecinii si prietenii tai, poti spune ce se intampla in comuna Leresti - Arges, in care locuiesti tu sau familia ta.

Poti posta anunturi gratuite, special pentru cei din comuna Leresti - Arges, poti anunta cele mai importante evenimente din viata ta si a comunei tale, in pagini de Internet personalizate numai pentru tine.

Aici le poti arata vecinilor si celor dragi poze si inregistrari video facute de tine, despre viata ta sau despre locul in care traiesti.

Ai chef sa te relaxezi si sa intri in competitie cu vecinii tai? In pagina comunei Leresti vei gasi cele mai noi si mai amuzante jocuri.

Acum poti transforma pagina oferita gratuit de Ziare.com intr-o adevarata carte de vizita a comunei in care traiesti.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Leresti - Arges

Poti discuta despre orice te intereseaza, poti scrie despre performantele comunei, despre evenimentele sociale si economice, despre viata oamenilor, despre bucuriile si necazurile lor.

Intra in comunitate! Afla tot ce se intampla in comuna Leresti

Pagina se adreseaza si autoritatilor locale. Esti primar, consilier local, reprezentant al politiei locale, invatator, profesor sau preot? Scrie ceva despre comuna Leresti, despre problemele si realizarile comunitatii.

Propune subiecte de dezbatere, implica-te si schimba ceea ce crezi ca ar trebui schimbat pentru a ajuta la dezvoltarea comunei tale.

Fa cunoscuta comuna Leresti - Arges, prin intermediul Ziare.com!

•  Cum ma inregistrez?

- pentru a face parte din comunitatea comunei Leresti, trebuie sa te inregistrezi ca fiind membru al comunei - inregistreaza-te!

Atentie: Nu poti fi membru decat al unei comune. Odata inregistrat, nu mai poti schimba apartenenta ta la o comuna. Oriunde va aparea numele tau de user, va fi insotit de mentiunea "membru al comunei ...".

•  Cum postez informatii si articole?
Pentru a posta informatii sau articole despre comuna Leresti, trebuie doar sa introduci un text si o poza in acest formular. Articolul tau va fi semnat cu numele tau de user.

•  Cum public anunturi?
Scrie titlul, textul anuntului, dar si datele tale de contact in acest formular. Odata postat, textul anuntului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum adaug un eveniment?
Pentru a posta un eveniment important pentru tine sau pentru comuna Leresti - Arges, trebuie sa introduci titlul si textul evenimentului, data de incepere si durata acestuia in acest formular. Odata postat, textul evenimentului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum incarc foto sau video?
Daca vrei sa postezi poze sau inregistrari video in pagina comunei Leresti, trimite-le pe adresa de mail comunamea@ziare.com. Le vom posta in cel mai scurt timp. In curand, vei putea sa incarci singur poze si video in pagina comunei tale.

•  Cum administrez pagina comunei mele?
Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei sale, valideaza articolele, anunturile, evenimentele, pozele si inregistrarile video care vor fi afisate. Daca vrei sa fii administrator al paginii comunei Leresti - Arges, trebuie sa fii logat si sa te inregistrezi ca membru al unei comune. Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Leresti, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre LerestiPagina in care spui si gasesti totul despre Leresti

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Nu,nu este vacanta!

Dar pe uliti(unele asfaltate...),iarna umbla in multe cojoace,dar s-a dezlantuit ..in capul gol!... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Leresti - Arges!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Leresti - Arges!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Leresti - ArgesIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Leresti - Arges

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

toate stirile
LerestiIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Leresti

Trimite pe mail acum!
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Dragi leresteni,

Astazi 11.01.2012. a fost facuta receptia la DJ 734.
Comuna Leresti a fost plina de portocalii, defilau si se bagau in seama unii pe altii de parca aveau vre-o legatura cu acest drum.
Au uitat ca acest proiect a inceput in 2005, si nu are legatura cu puterea portocalie si cu Primaria Leresti.
Fondurile sunt de la Uniunea Europeana, si derulate prin Consiliul Judetean, care este si initiatorul acestui proiect si administratorul drumului.
Primaria Leresti nu a reusit macar sa vada proiectul, sa stie macar in ce consta aceasta investitie europeana, dar ca orice conducere portocalie stie sa taie panglici, si sa se laude cu realizarile altora.

 

Precizati dle!

Panglicile sunt puse la dispozitie de dl P.M.Boc,prin
magazinele de specialitate"Soparla portocalie!"

liberalul tot liberal

Nu ai recunoaste meritele altora nici in ruptul capului domnule Liberal!!
Daca tot sustii ca nu are treaba cu Primaria Portocalie de ce nu a fost realizat pana in 2011?Sunt totusi 6 ani??
Tot proiectul a fost facut si vizualizat de Primaria Leresti,dar de ,daca esti liberal nu poti aplauda pe altii!
Daca te intereseaza si vrei sa vizualizezi proiectul si persoanele care au contribuit la realizarea si indeplinirea lui te astept in Primarie,daca nu lasa carcoteala ca nu mai tine

Ce e de recunoscut?

Realizările nu sunt apanajul unui partid care se află
de 3 ani la putere si nici ale unui singur primar!
Dacă vreti să fiti corecti,derulati evenimentele de la proiecte-ce nu au fost dezbătute inainte de executie,nici
măcar cu acei consilieri ce au sustinut derularea respectivă!-si pană la finalizare!
Bine,la tăierile de panglici,doar portocalii pot fi prezenti,nu?