Fantanele-Suceava.

Catinca Filimon sarbatorita la 103 ani

Catinca Filimon sarbatorita la 103 ani
Catinca Filimon sarbatorita la 103 ani

Primaria si Consiliul Local al comunei Fantanele au sarbatorit pe cel mai longeviv cetatean al comunei. Matusa Catinca asa cum ii spun toti cei ce o cunosc, a implinit luna aceasta varsta de 103 ani, o varsta atat de venerabila incat autoritatiilor sucevene au scos-o din oficiu de pe listele electorale. Catinca Filimon s-a nascut la data de 10 noiembrie 1909, a avut 9 copii si 25 de nepoti. Evenimentul ce s-a desfasurat miercuri 21 Noiembrie 2012, la locuinta sarbatoritei, a debutat cu o slujba de binecuvantare oficiata de preotul paroh Ilie Martineac, la care au mai luat parte primarul Gheorghe Cornea, Viceprimarul,d-na secretara, un agent din cadrul postului de politie Fantanele, precum si membrii familiei. Manifestarea s-a putut desfasura datorita initiativei domnului primar prin inaintarea unui proiect de hotarare inaintat Consiliul Local si a continuat prin oferirea unui buchet de flori, a unei diplome de cel mai longeviv cetatean al comunei Fantanele, sampanie dar si un premiu in bani. Desi a avut o viata plina de greutati, trecand prin cele doua razboaie mondiale, suportand rigorile regimului comunist, secretul acestei longevitati a fost asa cum si dansa ne-a marturisit, o viata cu o alimentatie echilibrata ( fara prajeli si grasimi ), dar si multa miscare care a practicat-o prin munca.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre FantanelePagina in care spui si gasesti totul despre Fantanele

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Catinca Filimon sarbatorita la 103 aniCatinca Filimon sarbatorita la 103 ani

Primaria si Consiliul Local al comunei Fantanele au sarbatorit pe cel mai longeviv cetatean al... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Fantanele - Suceava!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Fantanele - Suceava!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Fantanele - SuceavaIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Fantanele - Suceava

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

toate stirile
FantaneleIntra acum!

Poze din Fantanele

Trimite pe mail acum!
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

YsPzgKwgoinAjuAx

- Salut, ne bucuram ca atpacieri fotografiile noastre, ne face mare placere sa fotografiem familii cu copii, atat in studioul propriu cat si acasa la ei sau in locatii in oras sau in natura, o sedinta foto dureaza aproximativ 2 ore, participa 2 fotografi, eu(Cristi) si Diana, se fac aproximativ 150 de cadre, noi obisnuim sa le prelucram pe toate, si le predam in 3 exemplare pe DVD uri personalizate astfel: coperta dvd ului personalizata unicat, 1 set contine 1 disc cu imaginile la calitate maxima, prelucrate si fara sigle sau insemne din partea noastra, si un disc in care sunt fotografiile gata pregatite pentru facebook sau pentru orice aplicatie internet, dar acestea contin sigla noastra dispusa discret in partea din dreapta jos al imaginilor. Pretul standard la o sedinta foto este de 400 de lei, iar aceasta luna avem oferta in care punem la bataie si un album sau un canvas in acelasi pret.