Moara.

Pagina in care spui si gasesti totul despre Moara

Pagina in care spui si gasesti totul despre Moara
Pagina in care spui si gasesti totul despre Moara

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv localitatilor din intreaga tara, unde fiecare comuna are la dispozitie un site personalizat.

Acum ai un loc numai al tau, in care poti discuta cu vecinii si prietenii tai, poti spune ce se intampla in comuna Moara - Suceava, in care locuiesti tu sau familia ta.

Poti posta anunturi gratuite, special pentru cei din comuna Moara - Suceava, poti anunta cele mai importante evenimente din viata ta si a comunei tale, in pagini de Internet personalizate numai pentru tine.

Aici le poti arata vecinilor si celor dragi poze si inregistrari video facute de tine, despre viata ta sau despre locul in care traiesti.

Ai chef sa te relaxezi si sa intri in competitie cu vecinii tai? In pagina comunei Moara vei gasi cele mai noi si mai amuzante jocuri.

Acum poti transforma pagina oferita gratuit de Ziare.com intr-o adevarata carte de vizita a comunei in care traiesti.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Moara - Suceava

Poti discuta despre orice te intereseaza, poti scrie despre performantele comunei, despre evenimentele sociale si economice, despre viata oamenilor, despre bucuriile si necazurile lor.

Intra in comunitate! Afla tot ce se intampla in comuna Moara

Pagina se adreseaza si autoritatilor locale. Esti primar, consilier local, reprezentant al politiei locale, invatator, profesor sau preot? Scrie ceva despre comuna Moara, despre problemele si realizarile comunitatii.

Propune subiecte de dezbatere, implica-te si schimba ceea ce crezi ca ar trebui schimbat pentru a ajuta la dezvoltarea comunei tale.

Fa cunoscuta comuna Moara - Suceava, prin intermediul Ziare.com!

*Cum ma inregistrez?

- pentru a face parte din comunitatea comunei Moara, trebuie sa te inregistrezi ca fiind membru al comunei - inregistreaza-te!

Atentie: Nu poti fi membru decat al unei comune. Odata inregistrat, nu mai poti schimba apartenenta ta la o comuna. Oriunde va aparea numele tau de user, va fi insotit de mentiunea "membru al comunei ...".

*Cum postez informatii si articole?
Pentru a posta informatii sau articole despre comuna Moara, trebuie doar sa introduci un text si o poza in acest formular. Articolul tau va fi semnat cu numele tau de user.

*Cum public anunturi?
Scrie titlul, textul anuntului, dar si datele tale de contact in acest formular. Odata postat, textul anuntului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

*Cum adaug un eveniment?
Pentru a posta un eveniment important pentru tine sau pentru comuna Moara - Suceava, trebuie sa introduci titlul si textul evenimentului, data de incepere si durata acestuia in acest formular. Odata postat, textul evenimentului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

*Cum incarc foto sau video?
Daca vrei sa postezi poze sau inregistrari video in pagina comunei Moara, trimite-le pe adresa de mail comunamea@ziare.com. Le vom posta in cel mai scurt timp. In curand, vei putea sa incarci singur poze si video in pagina comunei tale.

*Cum administrez pagina comunei mele?
Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei sale, valideaza articolele, anunturile, evenimentele, pozele si inregistrarile video care vor fi afisate. Daca vrei sa fii administrator al paginii comunei Moara - Suceava, trebuie sa fii logat si sa te inregistrezi ca membru al unei comune. Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Moara, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Testare gratuita pentru ochi

In comuna Moara, la Caminul cultural, in data de 3.03.2011, intre orele 10-17 se fac teste... citeste mai mult

INTAMBULARE GRATUITA A TERENURILOR DIN COMUNA MOARA

ANCPI(AGENTIA NATIONALA PENTRU CADASTRU)va inregistra gratuit in cadastru si in cartea funciara... citeste mai mult

ELEVII SI POLITIA ROMANA

In ziua de joi 24 martie in comuna Moara s-a organizat de politia Moara impreuna cu elevii Scolii... citeste mai mult

Expozitie

In incinta scolii generale din centrul comunei a avut loc in data 1 martie o expozitie de... citeste mai mult

toate stirile
MoaraIntra acum!

Poze din Moara

Trimite pe mail acum!
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

conflict rezolvat?

Părintele Zait Augustin a fost detasat?..in loc. Tolva, iar in Moara Carp a fost adus un alt preot.Cel din Fălticeni nu a mai venit,după tot scandalul care a avut loc la biserica din Moara Carp, cu iale la usă schimbate, cu imbrinceli.......Sperăm că apele aici s-au linistit.Noul preot sperăm să facă fată si consiliului bisericesc si d+lui Blindu, iar enoriasii pot veni la biserică in liniste in timpul postului, dar oare cine a cistigat din toată cearta asta?...oricum nu oamenii....
IARTĂ-I DOAMNE CĂ NU STIU CE FAC?

 

 

conflictul continuă?

Conflictul dintre preotul Zait Augustin si d-l Blindu se pare că nu s-a stins, desi au venit de la protopoiatul Sucevei si se credea că totul s-a rezolvat.....doar incepe postul Pastelui.
Cred că acest conflict ,,miroase,,a ....BANI si orgolii... nu ar trebui să se intimple asa, deoarece o să indepărteze oamenii de la biserică si nu cred că in aste vremuri tulburi de asta avem nevoie....biserica este a oamenilor ei si nu a unei persoane, iar cel care slujeste o face pentru ei si nu pentru bani......bată-i vina......
BISERICA in zi de duminică nu trebuie să stea inchisă, dar nici nu trebuie să devină loc de circ.D-l Blindu ar trebui să se gindească că l-a sustinut pe preotul Zait la inceput si s-au inteles pină acum, dar banii pentru un nou preot.........BATĂ-I VINA
,,IARTĂ-I DOAMNE CĂ NU STIU CE FAC,,


astept să mă contraziceti

 

 

transport maxi taxi la mina cui?

vrem sa mergem la oras cu maxi taxi,dar daca o sa mergi dimineata pe la 7.00 , cind merg si elevii la scoala, o sa stai in microbuz ca o ,,barabula in sac,,adica unul peste altul.De vina cine e? vina elevilor ca merg la scoala in nici un caz, dar a cui? exista o singura firma care asigura transport in comuna....si daca nu-ti convine soferul, ruda cu patronul firmei te invita sa mergi cu altceva.....si daca il mai intrebi ceva s-ar putea sa-ti raspunda cu niste cuvinte pe care nu prea vrei sa le auzi.....bilete nu ti se dau, ca doar trebuie sa-i iasa niste bani si lui, destui pe zi,...
dar ce-i de facut?...primarul merge la oars cu masina,,4x4,, si presupun ca nici nu vede,nici nu-l intereseaza....si asa nimic nu a facut pentru comuna asta....dar asta-i alta poveste.....cu alta ocazie....poate cu transportul in oras din satul Moara oficiul pentru protectia consumatorilor in transport poate rezolva....se poate face o sesizare....