Rasca.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Rasca - Suceava!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Rasca - Suceava!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Rasca - Suceava!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Rasca - Suceava.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Rasca, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Rasca judetul Suceava, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Rasca? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Rasca!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Rasca - Suceava? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Rasca.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Rasca! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Rasca - Suceava si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Rasca - Suceava, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Roata de anul nou pe stil vechiRoata de anul nou pe stil vechi

In comuna Risca sa organizat obiceiuri de anul nou pe stil vechi,daca pe nou a fost o singura... citeste mai mult

Roata de anul nouRoata de anul nou

In fiecare an in comuna se organizeaza Roata din tineri din comuna,Capre,ursi,babe, si uriti.In... citeste mai mult

Pagina in care spui si gasesti totul despre RascaPagina in care spui si gasesti totul despre Rasca

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Rasca - Suceava!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Rasca - Suceava!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

toate stirile
RascaIntra acum!

Poze din Rasca

Trimite pe mail acum!
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

nErFDihFBH

I have no job, live at home in a family of 7 plpoee total (5 siblings.) My older brother works, I'm a sponsored skateboarder, but that doesn't mean I have a job. I don't really care about anything anymore. I feel pretty hopeless. Why should I even bother waking up tomorrow? Don't say to pee, because I'd rather just pee in an empty water bottle and not even have to get up.Look, what I'm really asking, is what the fucking *** should I do with my life before Life does me?Fucking thanks. I don't really care what you have to say unless it's important. That's all. I don't care. I'm just really stagnant and feel more lost then ever with no one to help me. Don't tell me go get help. You try to see what you can do to help me. I want random plpoee to guide me in my life because I guess I can't take care of this problem with out figuring out what to do. What's more important in your opinion? College or a job? What should I worry about first?I have no hope anyway, it's not like I'll ever be a pro or even am skater. I'll just be flow forever. *** skating, *** everything.