Volovat.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Volovat - Suceava!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Volovat - Suceava!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Volovat - Suceava!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Volovat - Suceava.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Volovat, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Volovat judetul Suceava, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Volovat? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Volovat!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Volovat - Suceava? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Volovat.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Volovat! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Volovat - Suceava si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Volovat - Suceava, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre VolovatPagina in care spui si gasesti totul despre Volovat

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Comuna volovat isi schimba infatisarea,

Odata cu venirea echipei noi la conducere comuna volovat isi schimba infatisarea fiind mai... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Volovat - Suceava!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Volovat - Suceava!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Volovat - SuceavaIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Volovat - Suceava

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

toate stirile
VolovatIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Volovat

Trimite pe mail acum!
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

nymomcAor

vCbBwX , [url=http://ffvmphhaphka.com/]ffvmphhaphka[/url], [link=http://hezbckujkagb.com/]hezbckujkagb[/link], http://ukshswxigkdz.com/

 

 

In comuna Volovat nu se intimpla nimic,

Cu exceptia jafului din padure, avem un primar dezinteresat, un viceprimar puturos si un personal la primarie inaccesibil si plin de mofturi.
Va rog sa nu-i deranjati caci veti avea ocazia sa cunoasteti niste persoane imbixite, arogante si acre.
Incercati orice altceva decit o vizita la primarie.

 

 

MJNyIzkU

zpczZh neuxqmcsnact

 

 

rBFRLcSf

KpFUPC jjjkihlsfrqe

 

 

KcAWmIXw

No Halloween is not a widely cbteeraled holiday and not very many people understand the origin or significance of Halloween traditions in the USA, so there is often a resistance from extreme religious communities to ban anything associated with the occasion. Our school is one of the few that commemorate the holiday with an English Halloween party. We will only decorate inside the school, but there will be pumpkin carving, drawing and costume contests.