Balaci.

Asfalt pentru locuitorii rurali

Asfalt pentru locuitorii rurali
Drum inca neasfaltat

Asfaltarea principalelor strazi (ulite)din Com.Balaci Jud Teleorman se pare ca este un proiect ingropat de mult de autoritatile locale, datorita fondurilor, care nu au acoperit nevoile taranului roman de a circula in conditii Europene pe aceste drumuri comunale, fara de care acesta este izolat de civilizatia la care pretinde ca adera.

Sunt foarte multi oameni batrani care circula prin noroaie sau topaind printre pietrele care au mai ramas pe drum in urma efectuarii terasamentului.De ce in alte comune din acelasi judet se poate ?Ei de unde au fonduri?Crede cineva ca se va mai realiza acest proiect sau ramanem cu speranta ca nu va mai ploua pentru a nu se inmuia "asfaltul"

Alte stiri

adauga si tu
Asfalt pentru locuitorii ruraliAsfalt pentru locuitorii rurali

Asfaltarea principalelor strazi (ulite)din Com.Balaci Jud Teleorman se pare ca este un proiect... citeste mai mult

gaze naturale

Din nou se pare ca nu avem parte de banii necesari pentru a reusii ca si in comuna Balaci sa... citeste mai mult

Pagina in care spui si gasesti totul despre BalaciPagina in care spui si gasesti totul despre Balaci

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Balaci - Teleorman!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Balaci - Teleorman!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

toate stirile
BalaciIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Balaci

Trimite pe mail acum!
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

JIoOyZPFNy

mc42VH , [url=http://hjjapuxdvdvj.com/]hjjapuxdvdvj[/url], [link=http://sjcavvtewkbl.com/]sjcavvtewkbl[/link], http://vqqpneujgqwz.com/

 

vVugoBFGuqgyEwq

Ceea ce ati prezentat este oafrte interesant si dureros. Este een ultimă instantă un act de liber arbitru. Nu vor să aibă libertatea de a alege pentru că au ales deja. Tată ceresc sau surogat păme2ntean, oamenii nu sunt eenlăuntrul lor dece2t niste copii; nevoia de protectie, de conservare a fiintei, abandonarea een grija parentală sunt instincte ale oricărei fiinte vii. De unde vine acest instinct? Turma si păstorul , nu cunoastem parabola? Turma ce trebuie si vrea să fie călăuzită, apărată de lup ,este un refren cunoscut. Cine-i aici păstorul , ce mai contează dacă ei cred een el.Este mult mai grav dece2t ne putem imagina. Undeva een interiorul profund al subconstientului există o gaură neagră ce suge capacitatea de discernăme2nt spre origini vechi si confuze, reduce2nd fiinta doar la o carapace. Cum se declansează mecanismul, ar fi interesant de stiut, deoarece a functionat si functionează stre2ns legat de istoria omenirii. Este din păcate, een cazul lor, un reflex een oglindă, ce poate merge pe2nă la autodistrugere.

 

Asfalt

Pai,asfalt pe strazi zic eu ca o sa puna alt primar,ca actualul a asfltat soseaua spre Tecuci si-i ajunge.El are asfalt in fata micii casute.

 

asfalt

Eu cred ca a facut suficiente lucruri bune actualul Primar dar trebuie sa-i aducem aminte ca populatia acestei comune este formata din 80% batrani iar acest proiect cu asfaltul,daca ar reusi sa-l duca la bun sfarsit,l-ar repune pe primul plan in comuna.Eu cred ca majoritatea locuitorilor isi doresc acest lucru si sunt convins ca se va intampla inainte de alegerile din 2012.
Toate cele bune si asfalt uscat.

Proiect indraznet

Asfaltul este prioritar pentru cei care au mai ramas din comunitatea celor din com.Balaci dar la fel de indraznet ar fi proiectul de a aduce comunitatii gazele naturale care sunt doar la 4 km distanta de comuna, unde exista o statie de pompare a gazului spre Pitesti ,in apropierea localitatii Silistea Gumesti.Cred ca toate aceste proiecte daca ar fi finalizate ar ridica standardele comunei Balaci pe noi culmi de ascensiune spre standardele Europene.