Mosoaia.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Mosoaia - Arges!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Mosoaia - Arges!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Mosoaia - Arges!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Mosoaia - Arges.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Mosoaia, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Mosoaia judetul Arges, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Mosoaia? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Mosoaia!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Mosoaia - Arges? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Mosoaia.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Mosoaia! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Mosoaia - Arges si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Mosoaia - Arges, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre MosoaiaPagina in care spui si gasesti totul despre Mosoaia

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Mosoaia - Arges!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Mosoaia - Arges!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Mosoaia - ArgesIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Mosoaia - Arges

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Mosoaia - Arges isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Mosoaia - Arges isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Mosoaia - Arges. Acum este randul tau sa decizi ce... citeste mai mult

toate stirile
MosoaiaIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Mosoaia

Trimite pe mail acum!
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Estimados Manuel y S

Estimados Manuel y Silvia:Yo tambie9n fui alumna, pero lenmmtablaeente tuve que dejarlo por razones me9dicas.Agradecere9 informarme fechas de eventos, especialmente la misa flamenca.Muchos saludos,

 

 

viorelsfEste evident

viorelsfEste evident că SRSFF-ul este o piesă imnortaptă een SF-ul rome2nesc, un jalon deja trasat een istoria autohtonă a genului. N-ar trebui să fac eu bilantul celor trei ani pentru că nu-i cunosc eendeaproape, dar voi enumera ce2teva realizări.Părtile pozitive:cen cei trei ani, asociatia cu nume avocalic a relansat ideea de cenaclu, făce2nd din el o manifestare modernă, a editat ce2teva antologii solide si o colectie esentială de reeditare a operelor clasice rome2nesti, are o revistă virtuală care oglindeste miscarea SF internatională, dar mai ales cea din blocul estic al Europei, ceea ce mi se pare cu totul remarcabil. Concursurile lansate de asociatie sunt o altă bilă albă, generatoare de emulatii creative. Are o bună reprezentare la manifestările europene din ultimii ani. Membrii asociatiei sunt een general personalităti cunoscute din fandom, cu activitate sustinută een domeniu.Părtile negative:Părerea mea este că va fi necesară o restructurare internă a asociatiei. Văzută din exterior, pare necoagulată. Am asteptat cam o săptăme2nă pentru a vedea reactia celorlalti la acest anunt. Am constatat că niciun membru din conducere nu a făcut un bilant notabil ai acestor trei ani, că niciun membru nu a postat măcar un La Multi Ani! (nu mai vorbesc de aniversările membrilor asociatiei care par să treacă complet ignorate de ceilalti).E interesant ce spune Eugen een acest articol, e pentru prima oară ce2nd văd niste obiective clare, pentru că, dacă veti căuta la rubrica Manifest (al asociatiei), veti eente2lni doar o dulce poezie.Mi-ar fi plăcut de asemenea să fi eente2lnit măcar periodic een acestă revistă semnătura membrilor organizatiei. Unii sunt chiar foarte activi, dar een alte spatii virtuale.Nu mi le luati ca pe reprosuri, sunt doar observatii personale ce urmăresc ameliorarea activitătii SRSFF-ului. Dacă mi-ar fi fost indiferent, nu le-as fi semnalat.cenchei cu ceea ce, een opinia mea, ar fi trebuit să facă toti cei ce apreciază si urmăresc activitatea asociatiei si această revistă, să urez SRSFF un sincer La Multi Ani! , cu realizări si evenimente de exceptie, een beneficiul tuturor celor care suntem fani ai genului SF.

 

 

Multumesc!Nu ma simt

Multumesc!Nu ma simt obosit ,desi fac acsete lucruri de mai bine de 11 ani si simt ca sunt atat de multe lucruri de facut , este adevarat ca ma bazez pe o echipa puternica si in special tanara.Va puteti alatura echipei noastre , chiar si numai cu sfaturi.