Storobaneasa.

Cine a pus molozu'n drum?

Cine a pus molozu\'n drum?

Ca moralitatea a ajuns o "floare rara", nu mai e o surpriza pentru nimeni. Ba chiar am ajuns sa ne obisnuim cu lipsa ei din peisajul societatii rurale, cu faptul ca e inlocuita de mitocanie, nesimtire, ignoranta.Este cu atat mai grav, cu cat mitocania, nesimtirea, ignoranta vin din partea unor persoane care, ajunse in fruntea comunei,considera ca pot sa incalce orice regula de convietuire civilizata.

Proaspat instalat in functie, vice-primarul, om "gospodar" la el acasa, a demolat oarece acareturi si gramada de caramida rezultata din aceasta actiune, a depozitat-o pe o strada cu scopul de a acoperi gropile. Gropile nu au nicio vina, decat ca "deranjeaza" pe proprietarii de utilaje agricole cand se deplaseaza in camp. Dar, ce sa vezi? Proprietarii de utilaje agricole ocolesc gramada de caramizi si niciunul nu se incumeta sa se apropie de ea. Este salutara initiativa vice-primarului de a reabilita drumurile comunale, chiar si intr-un mod rudimentar cum este acesta,numai ca a uitat sa vina sa niveleze gramada de moloz, care poate fi un pericol foarte mare, mai ales pe timpul noptii, pentru orice trecator prin zona si, de ce nu, chiar si pentru proprietarii de utilaje agricole.

Alte stiri

adauga si tu
EFECTELE NEPASARIIEFECTELE NEPASARII

Asa arata raul Teleorman in zilele noastre, cand se duce cea mai apriga lupta pentru ocrotirea... citeste mai mult

Cine a pus molozu\'n drum?Cine a pus molozu'n drum?

Ca moralitatea a ajuns o "floare rara", nu mai e o surpriza pentru nimeni. Ba chiar am ajuns sa... citeste mai mult

Pagina in care spui si gasesti totul despre StorobaneasaPagina in care spui si gasesti totul despre Storobaneasa

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Storobaneasa - Teleorman!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Storobaneasa - Teleorman!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

toate stirile
StorobaneasaIntra acum!

Poze din Storobaneasa

Trimite pe mail acum!
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

ar fi foarte interesant

articolul tau, daca n-ar fi un *** ***

 

autentic

un comentariu succint de la un om onest de prin partea locului

din partea locului

e mamaia ta care e tigan

http://i.minus.com/ibsSUXLgmo2fFq.gif

 

 

RnfHfWTdED

hUHxpc fdtkplckcmwv

 

IzXSzNwGQafYz

Eu nu am spus Pentru ca e masurabila am spus: Pentru ca e sriugna 100% masurabila Si asta mi se pare un argument destul de important in sine toate celelalte medii nu iti permit acest lucru si de multe ori tragi cu tunul in vrabii.In recesiune, te intereseaza in primul rand sa fii eficient. Pentru asta, trebuie sa fii capabil in primul rand sa masori si cheltuielile si return-ul. Sau, cum a spus cineva mult mai destept ca mine (nu stiu cine, sa nu ma intrebati): You can't manage what you don't track In fine, ai si tu dreptate, toate argumentele se leaga unul de altul si puse intr-o sriugna fraza au mai multa forta. Am defalcat in pasi mai mici, sa inteleaga si fata de la marketing