Storobaneasa.

Pagina in care spui si gasesti totul despre Storobaneasa

Pagina in care spui si gasesti totul despre Storobaneasa
Pagina in care spui si gasesti totul despre Storobaneasa

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv localitatilor din intreaga tara, unde fiecare comuna are la dispozitie un site personalizat.

Acum ai un loc numai al tau, in care poti discuta cu vecinii si prietenii tai, poti spune ce se intampla in comuna Storobaneasa - Teleorman, in care locuiesti tu sau familia ta.

Poti posta anunturi gratuite, special pentru cei din comuna Storobaneasa - Teleorman, poti anunta cele mai importante evenimente din viata ta si a comunei tale, in pagini de Internet personalizate numai pentru tine.

Aici le poti arata vecinilor si celor dragi poze si inregistrari video facute de tine, despre viata ta sau despre locul in care traiesti.

Ai chef sa te relaxezi si sa intri in competitie cu vecinii tai? In pagina comunei Storobaneasa vei gasi cele mai noi si mai amuzante jocuri.

Acum poti transforma pagina oferita gratuit de Ziare.com intr-o adevarata carte de vizita a comunei in care traiesti.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Storobaneasa - Teleorman

Poti discuta despre orice te intereseaza, poti scrie despre performantele comunei, despre evenimentele sociale si economice, despre viata oamenilor, despre bucuriile si necazurile lor.

Intra in comunitate! Afla tot ce se intampla in comuna Storobaneasa

Pagina se adreseaza si autoritatilor locale. Esti primar, consilier local, reprezentant al politiei locale, invatator, profesor sau preot? Scrie ceva despre comuna Storobaneasa, despre problemele si realizarile comunitatii.

Propune subiecte de dezbatere, implica-te si schimba ceea ce crezi ca ar trebui schimbat pentru a ajuta la dezvoltarea comunei tale.

Fa cunoscuta comuna Storobaneasa - Teleorman, prin intermediul Ziare.com!

•  Cum ma inregistrez?

- pentru a face parte din comunitatea comunei Storobaneasa, trebuie sa te inregistrezi ca fiind membru al comunei - inregistreaza-te!

Atentie: Nu poti fi membru decat al unei comune. Odata inregistrat, nu mai poti schimba apartenenta ta la o comuna. Oriunde va aparea numele tau de user, va fi insotit de mentiunea "membru al comunei ...".

•  Cum postez informatii si articole?
Pentru a posta informatii sau articole despre comuna Storobaneasa, trebuie doar sa introduci un text si o poza in acest formular. Articolul tau va fi semnat cu numele tau de user.

•  Cum public anunturi?
Scrie titlul, textul anuntului, dar si datele tale de contact in acest formular. Odata postat, textul anuntului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum adaug un eveniment?
Pentru a posta un eveniment important pentru tine sau pentru comuna Storobaneasa - Teleorman, trebuie sa introduci titlul si textul evenimentului, data de incepere si durata acestuia in acest formular. Odata postat, textul evenimentului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum incarc foto sau video?
Daca vrei sa postezi poze sau inregistrari video in pagina comunei Storobaneasa, trimite-le pe adresa de mail comunamea@ziare.com. Le vom posta in cel mai scurt timp. In curand, vei putea sa incarci singur poze si video in pagina comunei tale.

•  Cum administrez pagina comunei mele?
Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei sale, valideaza articolele, anunturile, evenimentele, pozele si inregistrarile video care vor fi afisate. Daca vrei sa fii administrator al paginii comunei Storobaneasa - Teleorman, trebuie sa fii logat si sa te inregistrezi ca membru al unei comune. Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Storobaneasa, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
EFECTELE NEPASARIIEFECTELE NEPASARII

Asa arata raul Teleorman in zilele noastre, cand se duce cea mai apriga lupta pentru ocrotirea... citeste mai mult

Cine a pus molozu\'n drum?Cine a pus molozu'n drum?

Ca moralitatea a ajuns o "floare rara", nu mai e o surpriza pentru nimeni. Ba chiar am ajuns sa... citeste mai mult

Pagina in care spui si gasesti totul despre StorobaneasaPagina in care spui si gasesti totul despre Storobaneasa

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Storobaneasa - Teleorman!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Storobaneasa - Teleorman!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

toate stirile
StorobaneasaIntra acum!

Poze din Storobaneasa

Trimite pe mail acum!
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Site-ul oficial al comunei Storobaneasa

Cautand unele informatii legate de Primaria Storobaneasa am gasit site-ul comunei Storobaneasa. Bineinteles ca am inceput sa citesc informatiile de pe acest site, ca de doar este locul unde am si copilarit. Iata ca in timp ce citeam am gasit cateva greseli care mi-as dori sa fie corectate, ca doar imi doresc sa fie prezentata frumos, corect si complet aceasta comuna.
La rubrica de geografie si hidrografie:
1. jud. Teleorman nu poate fi reprezentat de un singur punct si anume: 43° 37’ 07" latitudine nordica, fiind o arie se dau coordonatele geografice ce delimiteaza aceasta ari.
2. aria judetului nu are cum sa fie medie, cel putin asa cred... banuiesc ca nu variaza in timp, ca sa fie reprezentata prin medie aria acestuia trebuie sa varieze in timp.
3. din prezentarea climei eu inteleg ca doar vara ploua iar iarna este fiscol, in Teleorman nu este primavara si toamna?
4. "Radiatia solara variaza intre 125 si 127 kcal/cmp/an." - aici eu vad 2 linii de fractie... ce este la numitor si ce este la numarator? unitatea de masura corecta este kcal/(cmp*an)
5. "inalta altitudine" - inaltime si altitudine este acelasi lucru... poate cea mai mare altitudine
6. "In zona nord-estica a judetului este udata de apele raurilor Dimbovnic, Glavacioc si Cilnistea, afluenti ai Neajlovului, toate avand un debit de 1-2 mc/s." - poate zona nord-estica este udata nu "in zona nord-estica este udata", "toate avand un debit de 1-2 mc/s" - insumate au un debit de 1-2 mc/s, sau fiecare in parte? Debitul de 1-2 mc/s poate fi un debit mediu pt ca, dupa cum se stie, debitul unui rau variaza in timp. Aceiasi observatie cu debitul mediu si la raul Vedea.
7. "Comuna Cervenia situata in partea estica a judetul, pe malul stang al raului Vedea la distante medii fata de trei orase invecinate:- 20 km de Alexandria, 35 km de Zimnicea, 60 km de Giurgiu." ... poate Comuna Cervenia este situata.....
8. "Principala cale de acces care traverseaza comuna de la NV la SE este DJ 506"... se refera la com. Cervenia sau la com. Storobaneasa? ... daca se refera la Cervenia ce relevanta are pt. Storobaneasa?
Caracterizarea hidro-geografica se refera doar la jud. Teleorman. Nu este mentionat ca raul Teleorman strabate comuna de la nord la sud, iar raul Teleorman este foarte important pt. comuna... doar am vazut ce forta distrugatoare are cand acesta ese din matca...
Mi-ar face placere sa vad un site actualizat al com. Storobaneasa.

 

LKJtToRrkAoogX

tL1MWw , [url=http://yvrtzrteptcr.com/]yvrtzrteptcr[/url], [link=http://elnhllqhjzqr.com/]elnhllqhjzqr[/link], http://lbkwudhjttki.com/

 

PAqeGRwnudoWOnsO

cH5la8 , [url=http://nicynehhvuwf.com/]nicynehhvuwf[/url], [link=http://noiuuwbpqhxk.com/]noiuuwbpqhxk[/link], http://pimqynhpatgl.com/

 

jugEoZFdQVpvK

Astazi, 9 august Claudiu a fost oeprat! Momentan este bine, mai ramane sa nu apara complicatii, infectii speram ca nu. Tensiunea nu vrea sa se regeleze dar speram caci in doua zile va reveni la normal.A intrat la sala de oepratie cu tensiunea 13/7 si cand a iesit era 9/7. Inca mai dureaza .nevoia de a fi ajutat.Inca va mai rog sa imi acordati ajutor! Sunt un luptator , dar singur nu voi reusi VN:F [1.9.18_1163]please wait...VN:F [1.9.18_1163](from 0 votes)