Dudestii-Vechi.

Comuna Dudestii Vechi - Timis isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Comuna Dudestii Vechi - Timis isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!
Comuna Dudestii Vechi - Timis isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Dudestii Vechi - Timis. Acum este randul tau sa decizi ce apare pe el. Oricine poate deveni Administrator al acestor pagini.

Trebuie doar sa ai acces la Internet, un pic de timp liber, sa fii prieten cu limba romana si sa iubesti locul in care traiesti. Restul te invatam noi.

Pentru ca primim in fiecare zi multe vesti de la oamenii din comuna Dudestii Vechi - Timis, unele mai interesante si mai importante decat altele, avem nevoie de cineva care sa le vada primul, inainte de a le vedea intreaga comunitate.

Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei Dudestii Vechi - Timis, cu care se va mandri intreaga localitate, drept pentru care trebuie sa fie cat mai bine intretinuta.

Administratorul valideaza articolele care apar, anunturile, evenimentele, materialele video sau fotografiile. Administratorul modereaza si discutiile de pe siteul comunei Dudestii Vechi, in scopul pastrarii unui mediu de dezbatere civilizat.

Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Dudestii Vechi - Timis, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre Dudestii VechiPagina in care spui si gasesti totul despre Dudestii Vechi

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Dudestii Vechi - Timis!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Dudestii Vechi - Timis!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Dudestii Vechi - TimisIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Dudestii Vechi - Timis

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Dudestii Vechi - Timis isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Dudestii Vechi - Timis isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Dudestii Vechi - Timis. Acum este randul tau sa... citeste mai mult

toate stirile
Dudestii VechiIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Dudestii Vechi

Trimite pe mail acum!
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

uszOkQXi

zipFNB qpbhbdcpigwo

 

 

uyxtWMpaSyocikhj

PwexsW , [url=http://ommuzcyaemjs.com/]ommuzcyaemjs[/url], [link=http://cnweohdkhewc.com/]cnweohdkhewc[/link], http://ztundripwoup.com/

 

 

IXkQRQggQ

bunaziuain e-mailul demai sus am cerut citeva clfiraicari cu privire la protestul impotriva legii cultelor si nu am primit nici un raspunsa sa fieasa cum m-am gindit ca cei care au scris aici au facuta doar pentru amanevra masele decredinciosi adevarati si pentru a iiesii anumiti pastori in evidenta uitind de adevarata cale si yo am citit legea cultelor si cu tot respectul nu am vazut ceva sama sperie faptul ca se interzice jignirea altor religiioare pe noi crestinii dumnezeu ne-atrimis sa ne jignim unii pe altii ca sa capatam mai multi adepti sau pentru a propovadui evangheliin liniste si pace facindu-ne mai jos catoti ceilalti ca sa fim mai sus in imparatia cerurilorsi nu incercind sa ne urcam deasupra tuturor prin manevrarea credinciosilormai putin familiarizati cu acest gen de activitati sint si eu un pocait simplu si mabucur ca dumnezeu mi-a deschis ochii pentru caleaspre adevar dar spun cu toata sinceritatea ca acest demers impotriva legii cultelor nu are nimic nici ucu dumnezeu nici cu credinta ci ie indreptatain totalitate spre propovaduirea unor anumite culte si nu spre propovaduirea evanghelieima doare sufletul sa vad ca pocaitii sau cei care se cred peadevarata cale se abat de la ea in asa mare masura fiind minati de diferite interesecare nu tin de dumnezeu si pe care chiar dumnezeu le interzice ( cititi biblia acolo unde se vorbeste despre certurile dintre partide si o sa vedeti ca acest demersal vostru nu are nici un suport in adevar ci doar in traditie .