Sacosu-Turcesc.

Pagina in care spui si gasesti totul despre Sacosu Turcesc

Pagina in care spui si gasesti totul despre Sacosu Turcesc
Pagina in care spui si gasesti totul despre Sacosu Turcesc

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv localitatilor din intreaga tara, unde fiecare comuna are la dispozitie un site personalizat.

Acum ai un loc numai al tau, in care poti discuta cu vecinii si prietenii tai, poti spune ce se intampla in comuna Sacosu Turcesc - Timis, in care locuiesti tu sau familia ta.

Poti posta anunturi gratuite, special pentru cei din comuna Sacosu Turcesc - Timis, poti anunta cele mai importante evenimente din viata ta si a comunei tale, in pagini de Internet personalizate numai pentru tine.

Aici le poti arata vecinilor si celor dragi poze si inregistrari video facute de tine, despre viata ta sau despre locul in care traiesti.

Ai chef sa te relaxezi si sa intri in competitie cu vecinii tai? In pagina comunei Sacosu Turcesc vei gasi cele mai noi si mai amuzante jocuri.

Acum poti transforma pagina oferita gratuit de Ziare.com intr-o adevarata carte de vizita a comunei in care traiesti.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Sacosu Turcesc - Timis

Poti discuta despre orice te intereseaza, poti scrie despre performantele comunei, despre evenimentele sociale si economice, despre viata oamenilor, despre bucuriile si necazurile lor.

Intra in comunitate! Afla tot ce se intampla in comuna Sacosu Turcesc

Pagina se adreseaza si autoritatilor locale. Esti primar, consilier local, reprezentant al politiei locale, invatator, profesor sau preot? Scrie ceva despre comuna Sacosu Turcesc, despre problemele si realizarile comunitatii.

Propune subiecte de dezbatere, implica-te si schimba ceea ce crezi ca ar trebui schimbat pentru a ajuta la dezvoltarea comunei tale.

Fa cunoscuta comuna Sacosu Turcesc - Timis, prin intermediul Ziare.com!

•  Cum ma inregistrez?

- pentru a face parte din comunitatea comunei Sacosu Turcesc, trebuie sa te inregistrezi ca fiind membru al comunei - inregistreaza-te!

Atentie: Nu poti fi membru decat al unei comune. Odata inregistrat, nu mai poti schimba apartenenta ta la o comuna. Oriunde va aparea numele tau de user, va fi insotit de mentiunea "membru al comunei ...".

•  Cum postez informatii si articole?
Pentru a posta informatii sau articole despre comuna Sacosu Turcesc, trebuie doar sa introduci un text si o poza in acest formular. Articolul tau va fi semnat cu numele tau de user.

•  Cum public anunturi?
Scrie titlul, textul anuntului, dar si datele tale de contact in acest formular. Odata postat, textul anuntului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum adaug un eveniment?
Pentru a posta un eveniment important pentru tine sau pentru comuna Sacosu Turcesc - Timis, trebuie sa introduci titlul si textul evenimentului, data de incepere si durata acestuia in acest formular. Odata postat, textul evenimentului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum incarc foto sau video?
Daca vrei sa postezi poze sau inregistrari video in pagina comunei Sacosu Turcesc, trimite-le pe adresa de mail comunamea@ziare.com. Le vom posta in cel mai scurt timp. In curand, vei putea sa incarci singur poze si video in pagina comunei tale.

•  Cum administrez pagina comunei mele?
Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei sale, valideaza articolele, anunturile, evenimentele, pozele si inregistrarile video care vor fi afisate. Daca vrei sa fii administrator al paginii comunei Sacosu Turcesc - Timis, trebuie sa fii logat si sa te inregistrezi ca membru al unei comune. Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Sacosu Turcesc, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre Sacosu TurcescPagina in care spui si gasesti totul despre Sacosu Turcesc

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Sacosu Turcesc - Timis!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Sacosu Turcesc - Timis!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Sacosu Turcesc - TimisIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Sacosu Turcesc - Timis

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Sacosu Turcesc - Timis isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Sacosu Turcesc - Timis isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Sacosu Turcesc - Timis. Acum este randul tau sa... citeste mai mult

toate stirile
Sacosu TurcescIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Sacosu Turcesc

Trimite pe mail acum!
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Comunitatea Sacosu Turcesc

http://www.renasterea.ro/stiri-banat/administratie/tinutuluitattimp.html

 

Comunitatea Sacosu Turcesc

DNA ar trebui sa-l cerceteze pe domnul primar Koller Gabriel Adrian pentru modul in care acesta "gestioneaza" pasunea de pe raza localitatii Sacosu Turcesc si pentru modul in care acesta "imparte" subventiile APIA.

 

Comunitatea Sacosu Turcesc

In data de 8 septembrie 2010, la ruga din satul Unip, primarul Koller Gabriel Adrian, aflandu-se la masa organizată de Ișfan Daniel, a monopolizat formația de muzică care trebuia să cante la Căminul Cultural Unip. In jurul orelor 20, preotul din Unip a venit la casa săteanului Ișfan, rugandu-l pe primar să lase formația de muzică, pentru a merge in sat, deoarece lumea se adunase, pentru inceperea rugii. Primarul Koller, aflandu-se in stare de ebrietate, a devenit recalcitrant la adresa preotului.
Mai jos este prezentat dialogul care a avut loc intre cei doi:

Preot: "Domnule primar, oamenii așteaptă de o oră, imbrăcați de joc."
Primar: "Spune-le să meargă acasă sau să se dezbrace."
Preot: "Domnule primar, și sătenii din Unip sunt contribuabili și au dreptul la banii alocați pentru cultură.
Primar: "Popo, tu ești cat am eu negru sub unghie."
Preot: " Domnule primar, și eu v-am votat, dar am făcut o mare greșeală."
Primar: "Maine te mut la Pietroasa."
Preot: "Fericit mă mut, doar să-mi asigurați transportul."
Primar: "Popo, tu ești obraznic."
Preot: "Domnule primar, zilele dumneavoastră sunt numărate."

La jumătate de oră după plecarea preotului, primarul a primit un telefon de la consilierul Gorun Ionel, care l-a sfătuit să permită formației de muzică să plece in sat, afland că preotul a chemat televiziunea.
In jurul orelor 21, in fața săteanului Ișfan Daniel, primarul a mai făcut un recital in stilul caracteristic. In timp ce iși făcea necesitățile in mijlocul drumului, l-a strigat pe băiatul lui Ișfan Daniel, Răzvan:

Primar: "Răzvi, du-te in sat și spune-le preotului și doamnei Popă Mariana(consiliera satului) că dacă vor banii pentru muzică să vină să-mi facă un sex oral."
După aceasta, primarul a plecat din satul Unip, cu tot cu banii alocați de consiliul local pentru ruga din sat.

* Persoanele care pot confirma aceste informații sunt: Preotul din Unip, Șinca Gabor, Ișfan Daniel și multe altele.