Sacalaz.

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Sacalaz - Timis

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Sacalaz - Timis
Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Sacalaz - Timis

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata, reprezentata de toti oamenii ce traiesc in ea, de vietile lor si legaturile dintre ei.

Spune-ti si tu povestea! Comunica in fiecare zi cu prietenii si vecinii din comuna Sacalaz - Timis, cu familia si chiar cu autoritatile locale ale comunei Sacalaz - Timis, pe noile pagini dedicate de Ziare.com comunelor din Romania.

Orice actiune a ta ajunge imediat pe Internet, iar toate gandurile tale, pozele pe care vrei sa le arati, evenimentele pe care vrei sa le anunti vor fi vazute imediat de cei direct interesati, cei care iti sunt mereu aproape.

Inregistreaza-te! E simplu. Iti faci un cont la fel ca pe orice retea sociala, cum e Facebook si Hi5, si vei putea sa incarci pe site tot ce vrei.

Poti sa adaugi texte, ca pe orice blog, poti sa incarci fotografii si inregistrari video, iti poti planifica evenimentele si poti da anunturi gratuite de mica publicitate.

Vorbeste cu prietenii si vecinii tai din comuna Sacalaz, spune-le sa-si faca si ei conturi. Cu cat va strangeti mai multi, cu atat mai repede vor aparea si alte optiuni noi si interesante pe site.

Daca ne aratati ca va plac noile pagini ale localitatilor din Romania, vom avea grija sa nu va lipseasca nimic din ceea ce va poate oferi Internetul.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre SacalazPagina in care spui si gasesti totul despre Sacalaz

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Intrebare...fara raspuns....

Biserica ortodoxa din com. Sacalaz,a primit scaune donate de la primaria comunei,iar domnul... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Sacalaz - Timis!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Sacalaz - Timis!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Sacalaz - TimisIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Sacalaz - Timis

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

toate stirile
SacalazIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Sacalaz

Trimite pe mail acum!
8 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

HcuuzClvIjOsOB

q1txqD froddihibdlv

 

 

zMdOoycr

in primul ridnva multumescpentru informatiiapoi am safac un scurt comentariunu am ascultat decit prima parte pentru ca mi-am dat seama ca acea persoana coboara bisericalui dumnezeu in legea firi pamintesti mai mult decit va putea s=o faca statul roman sau orice alt stat vreodataiar credinta si respectarea evangheliei pentru el este mai mult un moftoare are bisericalui dumnezeu nevoie sa fie inregistrata de un stat sau altu l= nu ie ea inregistrata ladumnezeunu spune ca noi am primit gratuit ce am primit si asa trebuie sa dam mai departe si atunci sa ne certam pentru ca nu sintem platiti de stat ca sa propovaduim evangheliaintr-adevar ie o lege ingaduita de dumnezeu = si atunci parerea mea ie ca daca dumnezeu presupunind ca ne pedepseste prin aceasta lege nu trebuie noi sa vorbim cu el care poate sa o si schimbe fara sa ne intrebe asa cum a dato fara sa ne intrebe (cu tote ca am inteles ca a fost o perioada in care se putea discuta asupra proiectului de lege si nu a facut-o nimeni pentru ca nu avea impact mediatic ca un protest de genu asta )apoi plata impozitelor inseamna sa dam cezarului ce ie al cezarului comentariul pe care il face la acest aspect ie fara rostmi de exemplu mi-ar placea ca nici un cult sa nu fie finantat de stat pentru ca pe noi ne finanteaza dumnezeu si el ne intareste ca sa ne putem face lucrarea pe care o avem de facut nu statul = ie drept ca dumnezeu ne poate sprijini si prin intermediul statului si trebuie sa valorificam acest sprijin da nu trebuie sa ne revoltam cind acesta dispare sau nici intr-un caz impotriva statului ci impotriva noastra pentru ca l-am parasit pedumnezeu si ne gindim mai mult la cit primim de la stat cao ultimaprecizare cred ca ar trebui sase renunte definitiv la acest protest pentru ca nu vom salva nici un suflet de la moarte printr-un astfel de comportament care duce mai mult cu gindul la interesele financiare pe care le au diferite culte si nu la evanghelie = Ie un mare noroc ca dumnezeu ii atrage singur la el pe cei care sunt ai lui ca daca ar trebui sa facem noi lucrul acesta prin comportamentul nostru nu am salva nimic = Si in acest fel trebuie sa multumim lui dumnezeu pentru ca el a ales saluucreze in felul acesta ca sa salveze pe cit mai multi si pe noi odata cu fratii nostri- si sa incercam in permanenta sa venim cu brateledeschise si cu o inima curata in sprijinul lucrarii lui dumnezeu nu cu intereseascunse . si nu in ultimul rind sa ne rugam pentru pastorii nostrii depepamint care probabil prin natura functie sunt mai predispusi spreconfundarea lucrarii lui dumnezeu cu lucrarea oamenilor.va multumesc inca odata

 

 

aPALalnRV

wPpFdi looigxzgoyyz

 

 

Geez, that's unlbeie

Geez, that's unlbeievable. Kudos and such.

 

 

Keep it coming,

Keep it coming, wrisret, this is good stuff.

 

 

A simple and

A simple and inilgetlent point, well made. Thanks!

 

 

The truth just shine

The truth just shines thugorh your post http://layoxhrlz.com [url=http://uuvxobdeavg.com]uuvxobdeavg[/url] [link=http://qxybtbj.com]qxybtbj[/link]

 

 

Thanks for spending

Thanks for spending time on the computer (wngriti) so others don't have to. http://tpnzevt.com [url=http://qtmwpjvq.com]qtmwpjvq[/url] [link=http://enjkzgdqtv.com]enjkzgdqtv[/link]