Sandra.

Rezultate alegeri locale pentru Primaria Sandra.

S-a consumat si ultimul act al luptei pentru administratia comunei Sandra,lupta care a fost din plin condimentata cu toate ingredientele necesare atragerii electorilor catre o tabara s-au alta.

S-a folosit tot arsenalul tipic unui astfel de eveniment:concerte electorale,mici si bere cu aceleasi arome,ba chiar exista zvonuri tot mai dese ca s-a recurs la cedarea votului in schimbul unor sume de bani.
Doua tabere s-au conturat clar inca de la inceputul campaniei: cea a sustinatorilor domnului Coroama Iulian(candidat PP-DD) si cea a domnului Savu Luchian(candidat PDL).

Rezultatul a fost urmatorul:a castigat domnul Savu Luchian cu 763 voturi in detrimentul domnului Coroama Iulian,care a numarat 526 de voturi in favoarea sa.
Prezenta la vot a fost una surprinzatoare,fata de alegerile trecute,respectiv aproape 1500 de locuitori,semn ca mobilizarea a fost exemplara, iar castig de cauza a avut cel care a facut risipa de resurse in campania electorala,avantajat si de faptul ca era candidat din postura de viceprimar in functie.

Rezultatul poate parea categoric,insa cele 526 de voturi ale domnului Coroama au fost obtinute de acesta fara organizarea de concerte electorale sau picnicuri de aceeasi natura,condimentate cu mici si bere.

La Consiliul local rezultatul reflecta perfect optiunea alegatorilor tot spre cei doi candidati:

PP-DD a obtinut 4 locuri in Consiliu.
PDL de asemenea 4 locuri.
PSD 2 locuri.
PNL 1 loc.

V- a fi interesant de urmarit care formatiuni politice v-or face front comun pentru a avea majoritatea in hotaririle de Consiliu Local,de asemenea cine v-a reusi sa impuna noul vice-primar,deoarece calculele sunt destul de complicate,avand in vedere rezultatele alegerilor la Consiliul Judetean.
V-or sustine consilierii PSD noua echipa a fostului coleg de partid(n.r. Savu Luchian)sau in functie de negocierile de aliante la nivel de Consiliu Judetean,v-or fi nevoiti sa sustina tabara PP-DD?
Timpul ne v-a raspunde si la aceasta intrebare!

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre SandraPagina in care spui si gasesti totul despre Sandra

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Rezultate alegeri locale pentru Primaria Sandra.

S-a consumat si ultimul act al luptei pentru administratia comunei Sandra,lupta care a fost din... citeste mai mult

Situatia candidatilor la Primaria Sandra.

Stabilirea candidatilor pentru postul de primal al comunei Sandra a luat o turnura neasteptata.... citeste mai mult

Rezultate sondaj pentru desemnare candidat la Primaria Comunei Sandra din partea USL

Stabilirea candidatului la Primaria Sandra s-a facut in urma unui sondaj in randul alegatorilor... citeste mai mult

toate stirile
SandraIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Sandra

Trimite pe mail acum!
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

lrbygdDJUiIFhWgv

Nico Lehman - You should pick who ever pceikd Parvati. She came insecond. That person should win maybe?? Russellwas the best player I ever saw. Except Stephaniewhen she separated her shoulder and then popped itback in. I can't believe that the jury hated Russell so muchthere was not one vote for him. thank god Americahas brains and gave him 100,000 dollars.

 

 

primar si viceprimar

Corect ar fi ca cei doi cistigatori sa fie primar si viceprimar.
Ar putea fi un cistig ptr. comuna Sandra: increderea cetatenilor,competitie in a rezolva prioritatile si necesitatile comunei,iar riscul de a se face smecherii, ar fi destul de mare.

 

 

XqstmWBzfbAJAmiYu

Bphsyw , [url=http://feginvkeylwz.com/]feginvkeylwz[/url], [link=http://xkgvobgjqlhf.com/]xkgvobgjqlhf[/link], http://jmxlemufkqbu.com/

 

 

UqAqGyRXplhu

YAiCVc uhvsfqgtmiyh