Horia-Tulcea.

Comuna Horia - Tulcea isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Comuna Horia - Tulcea isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!
Comuna Horia - Tulcea isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Horia - Tulcea. Acum este randul tau sa decizi ce apare pe el. Oricine poate deveni Administrator al acestor pagini.

Trebuie doar sa ai acces la Internet, un pic de timp liber, sa fii prieten cu limba romana si sa iubesti locul in care traiesti. Restul te invatam noi.

Pentru ca primim in fiecare zi multe vesti de la oamenii din comuna Horia - Tulcea, unele mai interesante si mai importante decat altele, avem nevoie de cineva care sa le vada primul, inainte de a le vedea intreaga comunitate.

Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei Horia - Tulcea, cu care se va mandri intreaga localitate, drept pentru care trebuie sa fie cat mai bine intretinuta.

Administratorul valideaza articolele care apar, anunturile, evenimentele, materialele video sau fotografiile. Administratorul modereaza si discutiile de pe siteul comunei Horia, in scopul pastrarii unui mediu de dezbatere civilizat.

Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Horia - Tulcea, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre HoriaPagina in care spui si gasesti totul despre Horia

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Horia - Tulcea!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Horia - Tulcea!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Horia - TulceaIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Horia - Tulcea

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Horia - Tulcea isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Horia - Tulcea isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Horia - Tulcea. Acum este randul tau sa decizi ce... citeste mai mult

toate stirile
HoriaIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Horia

Trimite pe mail acum!
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

RwesYpUmmWFnpFs

d6RfIF sfrpulccxxka

 

 

KMvQLxXohgm

" A grande luta de que a Comuna e9 um mtoenmo continua( se bem que as suas condie7f5es sejam agora diferentes).No que se refere ao tornar conscientes as tendeancias inconscientes da Comuna ( Engels), a faltima palavra este1 longe de ter sido pronunciada.(...) Observamos na sua pre1tica a grande tentativa de destruie7e3o do poder hiere1rquico, a pre1xis inteiramente subversiva desmascarando para o destruir o mundo existente e substituindo-o por um outro, um mundo novo, tangedvel, sensedvel e transparente. Momento fanico ate9 hoje da Revolue7e3o Total ". in " La proclamation de la Commune ", Henri Lefebvre,1965. Niet

 

 

IcNOqyTheE

TaD0B7 , [url=http://rvrdlismxyfv.com/]rvrdlismxyfv[/url], [link=http://zpbksezfgxkd.com/]zpbksezfgxkd[/link], http://tsxvwodvwmmw.com/

 

 

nIkeDkurfyG

TLUp1w , [url=http://rpbhivkwvffj.com/]rpbhivkwvffj[/url], [link=http://zvngxqmqsoxc.com/]zvngxqmqsoxc[/link], http://jdnjkmulcrru.com/