Banca.

In comuna Banca,tinerii au un cuvant greu de spus in politica.

In comuna Banca,tinerii au un cuvant greu de spus in politica.

Toate statisticile din 90 pina in prezent arata ca tinerii din Romania nu merg la vot,de implicare in politica nici nu putem vorbi,dar in Comuna Banca este cu totul altceva,aici tineretul este vioara intai cand vine vorba de politica. Totul a inceput in luna Februarie 2008,cand s-a pus bazele Organizatiei de tineret a PDL din aceasta comuna,in prezent ea numarand 203 membri. Deoarece li s-au dus vestea in tot judetul ar trebui sa le facem o mica prezentare,si ar fi corect sa incepem cu primul lider al acestei inimoase echipe. Guzganu Gheorghita este unul din tinerii care a facut un salt important in ultimi 4 ani in politica vasluiana,el avand un cv plin la cei 26 de ani pe care ai are.Dumnealui a fost Presedintele Organizatiei de Tineret in perioada 2008-2012 timp in care a fost si consilier local(2010-2012) dar si Primvicepresedinte al Organizatiei Judetene Vaslui.In prezent este consilierul personal al primarului comunei Banca,Vinatoru Vasile.In luna Septembrie al acestui an a renuntat la functia de presedinte al organizatiei de tineret deoarece a fost propus si ales in Biroul Permanent judetean de seniori a PDL Vaslui unde mai fac parte nume grele ca Senatorul Dan Marian(presedinte),primarul orasului Husi,Jan Ciupilan si alti primari din judet,dar si oameni care au dus greul in PDL cum ar fi domnii Cornel Plesu,Costica Stefanescu si Nicu Popa.El a fost inlocuit in functia de presedinte de Jora George Adrian,un tinar de 21 de ani care are multe calitati pe care le-a dovedit recent in capania electorala de la Parlamentare. Stamatin Andrei(25 de ani) este unul din "motoarele" acestei echipe.Medic veterinar de meserie,a reusit sa devina o persoana foarte influenta si foarte iubita in comuna Banca.Din 2008 pina in prezent a ocupat functia de Vicepresedinte al OTPDL Banca. Petcu Alin(25 de ani) un agent economic tinar care a ocupa functia de secretar general al organzatiei.Un alt tinar despre care am putea vorbi foarte mult este Severin Bogdan Ionut(29 de ani) profesor la Scoala din comuna.Acest tinar a candidat la functia de consilier judetean la alegerile locale din acest an pe listele PDL. Din aceasta echipa vreau sa mai amintesc de Ciuchilan Ana Maria,Bors Monica Andreea,Branzei Mihai George,Emandache Gheorghe,Croitoru Costel,Daniel Alexandru,Pricop Ticu si Turcanu Laurentiu. Trebuie sa recunoastem meritele domnului primar Vinatoru Vasile care a format si sprijinit aceasta echipa. La incheiere as dorii sa amintesc cateva actiuni desfasurate de OTPDL Banca in ultimi ani,si aici aduc aminte despre Cupa tineretului la fotbal,Cupa Tineretului la tenis de masa,Cupa Juniorului la fotbal,Mosul portocaliu(actiune de Craciun),O floare pentru ...o floare(actiune 8 martie)Donare sange,programe sociale etc.

Alte stiri

adauga si tu
La Banca a inceput campania electoralaLa Banca a inceput campania electorala

Nici nu a inceput bine campania in comuna Banca si cei de la USL, in persoana d-lui Surugiu... citeste mai mult

In comuna Banca,tinerii au un cuvant greu de spus in politica.In comuna Banca,tinerii au un cuvant greu de spus in politica.

Toate statisticile din 90 pina in prezent arata ca tinerii din Romania nu merg la vot,de... citeste mai mult

Vinatoru Vasile un primar modelVinatoru Vasile un primar model

Gaz metan, drumuri modernizate, proiect cu fonduri europene la masura 322 finalizat, apa la... citeste mai mult

Intalnirea candidatilor PDL la primarii a avut loc la BancaIntalnirea candidatilor PDL la primarii a avut loc la Banca

Liderul PDL Vaslui, deputatul Dan Marian impreuna cu Seful Casei Judetene de Asigurari de... citeste mai mult

toate stirile
BancaIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Banca

Trimite pe mail acum!
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

succes

Era timpul ca tinerii acestei tari sa se implice in domeniile sensibile ale Romaniei .Comuna Banca este o comuna cu multi tineri capabili , si ma bucura faptul ca acesti tineri au initiativa , dar sa fie foarte atenti pe cine sprijina , deoarece oameni ca Vinatoru Vasile trebuie schimbati nu sprijiti.