Fartatesti.

Referendum-actiune inutila

Stirea anterioara privind acest eveniment este in sinteza simpla dar dureros de reala.In fond com.Fartatesti face parte din judetele olteniei si nu se deosebeste cu nimic de celelalte localitati.

Pe aici oamenii asculta de primar si fac ce le spune prin persoanele de legatura,de altfel alese cu grize. Cine nu, va fi usor depistat si va avea probleme: autorizatie de constructie, demolare,lemne, ajutoare...Am discutat cu multi oameni din comuna si cu totii imi explicau ca REFERENDUMUL este dupa parerea lor costisitor,inutil si nelegal. Dupa consumare imi explicau cum si cat a fost fraudat.mult mult... Acum e liniste in Fartatesti...se recolteaza.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre FartatestiPagina in care spui si gasesti totul despre Fartatesti

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

comuna mea

Se constata ca inca nu exista un interes real privind problematica unor localitati ,in speta... citeste mai mult

febra alegerilor in Fartatesti

Zilele trecute,mai precis pe 3 nov.2012 am trecut pe la primarie cu ceva treaba sa platesc niste... citeste mai mult

Apa potabila, este oare potabila?

Da este o intrebare legitima la care rugam sa raspunda autoritatile locale ,ori institutiile de... citeste mai mult

toate stirile
FartatestiIntra acum!

Poze din Fartatesti

Trimite pe mail acum!
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

qKJaewpqnxQr

OameniiNe suparam uronei cu usurinta, aruncam nedrept bulgari de cuvinte. Uitam ca ieri eram o singura fiinta tarziu, uronei prea tarziu, ne aducem aminte de fluturii albastrii mii ninsi peste noi, atunci cand vorbele nezise ne erau juraminte , inscrise tacute peste inimi, iar bulgarii albi erau flori de caisi. Acum ne ingheata raceala din cuvinte si fara sa vrem fluturii albi am ucis. In lipsa perfectiunii suntem condamnati sa suferim ramane doar speranta asta daca mai credem in ea, caci oamenii sunt dimineti se desprind din boabele de roua, cresc odata cu razele de soare si imagineaza universuri isi deschid portile sufletului scriind mirari si povestind amintiri. Oamenii sunt amiezi stau in cumpana pe drumul vietii, intre a fi buni sau rai, importanti sau simpli, fericiti sau singuri. Oamenii sunt inserari privesc pamantul la sfarsitul zilei, multumesc pentru destin, saruta copiii si parintii si adorm unul langa altul, incalzind cu sufletele partea cealalta a lumii. Oamenii sunt nopti, viseaza rasarituri, deschid portile iubirii si se retrag tacuti in boabele de roua.

 

 

opuyKjiRcu

w5urNQ , [url=http://wgymcolyyvix.com/]wgymcolyyvix[/url], [link=http://uhjhzmrcqyna.com/]uhjhzmrcqyna[/link], http://chpnhzcrpwbx.com/