Valea-Mare-Valcea.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Valea Mare - Valcea!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Valea Mare - Valcea!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Valea Mare - Valcea!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Valea Mare - Valcea.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Valea Mare, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Valea Mare judetul Valcea, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Valea Mare? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Valea Mare!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Valea Mare - Valcea? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Valea Mare.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Valea Mare! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Valea Mare - Valcea si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Valea Mare - Valcea, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre Valea MarePagina in care spui si gasesti totul despre Valea Mare

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Valea Mare - Valcea!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Valea Mare - Valcea!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Valea Mare - ValceaIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Valea Mare - Valcea

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Valea Mare - Valcea isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Valea Mare - Valcea isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Valea Mare - Valcea. Acum este randul tau sa... citeste mai mult

toate stirile
Valea MareIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Valea Mare

Trimite pe mail acum!
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

laude si iar laude

Privesc si nu pot sa fiu nepasator la laudele ce-i sunt aduse primarului Briceag de catre apropiati siprofitori dar nimeni nu aduce in prim plan investitiile care au fost alocate pentru drumurile din comuna.S-a facut nimic de zis dar s-a pus asfalt pana in padure unde sunt angajatii primariei dar exista portiuni de cateva sute de metri de exemplu ulita de la caminul cultural Draganu in sus unde nu s-au mai gasit bani pentru macar doua masini de piatra.Nu poate ajunge o salvare in caz de nevoie la cateva case pentru 2-3 sute de metri.Rusine domnule primar aveti nevoie duar de voturile lor la alegeri.

 

 

User Jonn

Este foarte adevarat!Locuitorii comunei ar trebui sa fie informati si despre:

PROIECTE INVESTITIONALE VALEA-MARE

APA
Comuna Valea Mare a beneficiat de un proiect "Alimentare cu apa" din fonduri europeene prin programul Phare in valoare de 1.000.000 euro pe o lungime totala de 21 km, acoperind 90% din numarul de gospodarii, investitie care a fost finalizata in anul 2004.

CANALIZARE
Comuna Valea Mare a beneficiat de un proiect prin programul SAPARD "Infiintare canalizare in sistem centralizat" in valoare de 1.000.000 euro pe o lungime de 4.8 km si statie de epurare. De asemenea pe baza Ordonantei Nr. 7 s-a aprobat prelungirea sistemului de canalizare pe o lungime de 6.8 km, acoperind 50% din numarul de gospodarii.

LUCRARI FINALIZATE IN PERIOADA 2009 - 2010- 2011
Comuna Valea Mare a finalizat in cursul anului 2010 construirea unui nou sediu de primarie.