Berzunti.

Comuna Berzunti - Bacau isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Comuna Berzunti - Bacau isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!
Comuna Berzunti - Bacau isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Berzunti - Bacau. Acum este randul tau sa decizi ce apare pe el. Oricine poate deveni Administrator al acestor pagini.

Trebuie doar sa ai acces la Internet, un pic de timp liber, sa fii prieten cu limba romana si sa iubesti locul in care traiesti. Restul te invatam noi.

Pentru ca primim in fiecare zi multe vesti de la oamenii din comuna Berzunti - Bacau, unele mai interesante si mai importante decat altele, avem nevoie de cineva care sa le vada primul, inainte de a le vedea intreaga comunitate.

Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei Berzunti - Bacau, cu care se va mandri intreaga localitate, drept pentru care trebuie sa fie cat mai bine intretinuta.

Administratorul valideaza articolele care apar, anunturile, evenimentele, materialele video sau fotografiile. Administratorul modereaza si discutiile de pe siteul comunei Berzunti, in scopul pastrarii unui mediu de dezbatere civilizat.

Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Berzunti - Bacau, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre BerzuntiPagina in care spui si gasesti totul despre Berzunti

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Berzunti - Bacau!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Berzunti - Bacau!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Berzunti - BacauIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Berzunti - Bacau

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Berzunti - Bacau isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Berzunti - Bacau isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Berzunti - Bacau. Acum este randul tau sa decizi... citeste mai mult

toate stirile
BerzuntiIntra acum!

Poze din Berzunti

Trimite pe mail acum!
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

fJybHgXAkCtKv

uEXTdP xzkcwmzwaaox

 

 

GYtibxdFZUv

Borna de hotar din stema respectiva, stema in sine este frtaoe veche, cel putin din 1568. Ilieni atunci si de fpat si acum se afla la granita intre tinutul secuiesc si tara Barsei, care erau doua entitati frtaoe distincte din punct de vedere administrativ. Nu vad care e problema. Si Codlea se afla la granita intre Tara Barsei si Distriktul Fagarasului, iarasi doua entitati cu status administrativ diferit. Decat sa ne legam de steme vechi mai bine am invata mai multe despre istoria acelor locuri.@Jean Valjean:o informatie pentru Dvs. sper sa nu ramaneti socat: semiluna se gaseste si in stema Moldovei si in stema Munteniei, si in total apare de trei ori in stema oficiala a Romaniei.

 

 

lEfYNQfilby

Id9oZ4 ifbmsdruykra