Dealu-Morii.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Dealu Morii - Bacau!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Dealu Morii - Bacau!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Dealu Morii - Bacau!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Dealu Morii - Bacau.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Dealu Morii, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Dealu Morii judetul Bacau, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Dealu Morii? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Dealu Morii!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Dealu Morii - Bacau? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Dealu Morii.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Dealu Morii! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Dealu Morii - Bacau si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Dealu Morii - Bacau, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre Dealu MoriiPagina in care spui si gasesti totul despre Dealu Morii

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Dealu Morii - Bacau!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Dealu Morii - Bacau!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Dealu Morii - BacauIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Dealu Morii - Bacau

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Dealu Morii - Bacau isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Dealu Morii - Bacau isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Dealu Morii - Bacau. Acum este randul tau sa... citeste mai mult

toate stirile
Dealu MoriiIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Dealu Morii

Trimite pe mail acum!
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

excrocheria

nu merge si nu va merge bine CINSTEA,faptul ca un sat component a comunei este lasat uitarii de la un cap la altul in ce priveste reabilitarea necesara a acestora, fata de laudele Primarului cum, ca a facut multe in perioade de mandate multiple,il pot califica insatisfacator la cit timp a fost nr. 1 a comunei,se stie dealtfel ca marea excrocherie facuta la alegerile din 2012, cum a practicat-o!alegatorii din satul BODEASA, ca despre acesta este vorba si nu numai,alegatorii s-au deplasat la sectia de votare,si-au exprimat vointa de vot,care ulterior aceiasi alegatori, au votat si la urna mobila.excrocheria mergind pina la mituirea acestora.PRIMARE;nu te umfla in pene, si nu mai ameninta in stinga si dreapta, ca o sa fie in atentia ta acei alegatori pe care nu ai putut sa-i mituesti si nu te-au votat- ca iti clatina pozitia de primar,ATENTIE! ai facut tu destule....dar pentru inceput ,atit.Fii cu ochii pe satele componente.